Comunicat: Organizaţia PNL Botoşani salută numirea noului prefect: „Nu vom tolera niciun gest partizan”

Comunicat: Organizaţia PNL Botoşani salută numirea noului prefect: „Nu vom tolera niciun gest partizan”

Organizaţia PNL Botoşani salută numirea noului prefect şi intrarea în normalitate şi la nivelul judeţului în ceea ce priveşte implementarea politicilor publice de către Guvernul României instalat în urmă cu o lună de zile.

În logica protocolului încheiat la nivel național cu ALDE, Guvernul PNL, prin premierul Ludovic Orban, a numit astăzi noului prefect de Botoșani, în persoana lui Alexandru Colbu. Sub acest aspect, prefectul județului Botoșani este obligat să pună în aplicare programul de guvernare al Partidului Național Liberal.

Organizația PNL Botoșani îi va monitoriza îndeaproape activitatea în vederea exercitării funcției fără a accepta ingerințe politice în actul de management. Avertizăm faptul că prefectul reprezintă Guvernul în teritoriu, iar acesta trebuie să își desfășoare activitatea punând în aplicare programul de guvernare al PNL.

Noul prefect trebuie să fie conștient de amploarea și responsabilitatea funcției pe care a obținut-o, de aceea nu vom tolera niciun gest partizan sau vreo încercare de politizare a funcției cu care a fost învestit. Partidul Național Liberal și-a asumat, o dată cu preluarea guvernării promovarea și susținerea unor oameni integri și profesioniști, iar orice derapaj al partenerilor de guvernare nu va trece nesancționat. 

(Comunicat de presă emis de organizația PNL Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
187

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
78

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
173

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...