Cătălin Flutur, despre ordonanța care a scos oamenii în stradă: " O hoție pe ascuns!"

Deși ar fi favorizat de ordonanța dată de Guvernul Grindeanu, de modificare a codurilor penale, prin care se dezincriminează abuzul în serviciu, primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că este "o hoție pe ascuns" ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva seri.

 

Cătălin Flutur, despre ordonanța care a scos oamenii în stradă: " O hoție pe ascuns!"

Edilul susține că prin decizia Guvernului se umbrește o muncă care se duce de ani buni în România în ceea ce privește corupția, dar și de clădire a unei imagini în afara granițelor țării.

"Nu pot să comentez decât cum face marea majoritate a cetățenilor din țară: o hoție pe ascuns. Ce să comentez? Nici măcar nu am ce comenta aici, nu se face așa. Eforturile făcute în România în ultimii ani și la pozițiile pe care ni le-am câștigat noi ca stat în ultimii ani privind credibilitatea noastră în fața Uniunii Europene și nu numai nu poți să dai cu piciorul la o muncă dinainte de aderarea la UE, o muncă de 10-12 ani, într-o singură seară. Se credea că poporul e adormit, anesteziat, s-au dat pe hârtie, că nu șim dacă unde o să fie de dat, și gata i-am anesteziat și nu  să mai reacționeze mult. O greșeală de tactică și o grabă mult prea mare a PSD-ului", a comentat primarul Cătălin Flutur.

În opinia edilului, Guvernul Grindeanu este unul de sacrificiu și spune că demisiile nu ar rezolva mare lucru. 

"Un Guvern fără notorietăți, cu persoane de care nu prea am auzit, Grindeanu 1, nu știu dacă va fi și Grindenau 2, sacrificat special doar dând aceste ordonanțe, după aia spune că au greșit și punem Guvernul 2. E fățiș", a mai spus primarul, care nu crede că alegerile anticipate ar reprezenta o soluție. 

Ordonanța de modificare a codurilor penale l-ar putea scăpa pe primarul municipiului Botoșani de dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu, pe motiv că ar fi cedat o alee din apropierea Liceului de Artă în favoarea unei societăți, pentru amenajarea unei parcări.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

Joi, 21 Septembrie 2017
645

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

Joi, 21 Septembrie 2017
594

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

Joi, 21 Septembrie 2017
711

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...