Cătălin Flutur, despre ordonanța care a scos oamenii în stradă: " O hoție pe ascuns!"

Deși ar fi favorizat de ordonanța dată de Guvernul Grindeanu, de modificare a codurilor penale, prin care se dezincriminează abuzul în serviciu, primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că este "o hoție pe ascuns" ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva seri.

 

Cătălin Flutur, despre ordonanța care a scos oamenii în stradă: " O hoție pe ascuns!"

Edilul susține că prin decizia Guvernului se umbrește o muncă care se duce de ani buni în România în ceea ce privește corupția, dar și de clădire a unei imagini în afara granițelor țării.

"Nu pot să comentez decât cum face marea majoritate a cetățenilor din țară: o hoție pe ascuns. Ce să comentez? Nici măcar nu am ce comenta aici, nu se face așa. Eforturile făcute în România în ultimii ani și la pozițiile pe care ni le-am câștigat noi ca stat în ultimii ani privind credibilitatea noastră în fața Uniunii Europene și nu numai nu poți să dai cu piciorul la o muncă dinainte de aderarea la UE, o muncă de 10-12 ani, într-o singură seară. Se credea că poporul e adormit, anesteziat, s-au dat pe hârtie, că nu șim dacă unde o să fie de dat, și gata i-am anesteziat și nu  să mai reacționeze mult. O greșeală de tactică și o grabă mult prea mare a PSD-ului", a comentat primarul Cătălin Flutur.

În opinia edilului, Guvernul Grindeanu este unul de sacrificiu și spune că demisiile nu ar rezolva mare lucru. 

"Un Guvern fără notorietăți, cu persoane de care nu prea am auzit, Grindeanu 1, nu știu dacă va fi și Grindenau 2, sacrificat special doar dând aceste ordonanțe, după aia spune că au greșit și punem Guvernul 2. E fățiș", a mai spus primarul, care nu crede că alegerile anticipate ar reprezenta o soluție. 

Ordonanța de modificare a codurilor penale l-ar putea scăpa pe primarul municipiului Botoșani de dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu, pe motiv că ar fi cedat o alee din apropierea Liceului de Artă în favoarea unei societăți, pentru amenajarea unei parcări.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Spectacol și foc de artificii, pregătite pentru botoșăneni de Revelion

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
1219

Consilierii locali vor aloca, în ședința ordinară de săptămâna viitoare, fondurile necesare pentru organizarea spectacolului din noaptea de Revelion, din Piața Revoluției. ...

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
1541

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
424

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...