Cătălin Flutur, despre ordonanța care a scos oamenii în stradă: " O hoție pe ascuns!"

Deși ar fi favorizat de ordonanța dată de Guvernul Grindeanu, de modificare a codurilor penale, prin care se dezincriminează abuzul în serviciu, primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că este "o hoție pe ascuns" ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva seri.

 

Cătălin Flutur, despre ordonanța care a scos oamenii în stradă: " O hoție pe ascuns!"

Edilul susține că prin decizia Guvernului se umbrește o muncă care se duce de ani buni în România în ceea ce privește corupția, dar și de clădire a unei imagini în afara granițelor țării.

"Nu pot să comentez decât cum face marea majoritate a cetățenilor din țară: o hoție pe ascuns. Ce să comentez? Nici măcar nu am ce comenta aici, nu se face așa. Eforturile făcute în România în ultimii ani și la pozițiile pe care ni le-am câștigat noi ca stat în ultimii ani privind credibilitatea noastră în fața Uniunii Europene și nu numai nu poți să dai cu piciorul la o muncă dinainte de aderarea la UE, o muncă de 10-12 ani, într-o singură seară. Se credea că poporul e adormit, anesteziat, s-au dat pe hârtie, că nu șim dacă unde o să fie de dat, și gata i-am anesteziat și nu  să mai reacționeze mult. O greșeală de tactică și o grabă mult prea mare a PSD-ului", a comentat primarul Cătălin Flutur.

În opinia edilului, Guvernul Grindeanu este unul de sacrificiu și spune că demisiile nu ar rezolva mare lucru. 

"Un Guvern fără notorietăți, cu persoane de care nu prea am auzit, Grindeanu 1, nu știu dacă va fi și Grindenau 2, sacrificat special doar dând aceste ordonanțe, după aia spune că au greșit și punem Guvernul 2. E fățiș", a mai spus primarul, care nu crede că alegerile anticipate ar reprezenta o soluție. 

Ordonanța de modificare a codurilor penale l-ar putea scăpa pe primarul municipiului Botoșani de dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu, pe motiv că ar fi cedat o alee din apropierea Liceului de Artă în favoarea unei societăți, pentru amenajarea unei parcări.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene, cu bani de la CNI

astăzi, 17:24
540

Consiliul Judeţean Botoşani va primi anul acesta bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene unde sunt probleme din cauza alunecăr...

Zeci de dispoziţii emise de un primar din judeţul Botoşani, nelegale!

astăzi, 09:55
1952

Situaţia s-a înregistrat la Primăria comunei Prăjeni, unde primarul Alexandru Răileanu a emis 36 de dispoziţii care nu respectau criteriile de legalitate. Dispoziţiile priveau calculul unor dr...

Judeţul Botoşani, în top la accesarea fondurilor pentru Casa Verde

astăzi, 09:13
923

Potrivit directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani, Eugen Mateciuc, pentru dosarele depuse în sesiunea octombrie 2016,  evaluarea și decontarea s-a făcut în cursul...