Sentinţă năucitoare pentru individul care i-a tăiat gâtul prietenului de pahar!

Individul din Gorbăneşti care i-a tăiat gâtul amicului său, în urma unui conflict pornit din consumul de băuturi alcoolice, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Botoşani, după doar un termen de judecată.

Sentinţă năucitoare pentru individul care i-a tăiat gâtul prietenului de pahar!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

16 ani de puşcărie pentru omor calificat prin cruzimi plus plata de daune morale în valoare de 15.000 de lei faţă de rudele victimei sale: aceasta este pedeapsa stabilită de judecători în cazul lui Vlad Marius C., în vârstă de 33 de ani, din Gorbăneşti. Sentinţa nu este însă definitivă, ci poate fi atacată la instanţa superioară.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie anul acesta, victima, Ilie I., și suspectul C. Vlad Marius au consumat spirt medicinal la locuința victimei, iar la un moment dat între aceștia a izbucnit un conflict ce a degenerat, suspectul luând un cuțit de bucătărie cu lama de 20 cm lungime și 3,3 cm lățime cu ajutorul căruia a înjunghiat-o pe victimă în repetate rânduri.

"În timpul altercației suspectul s-a suit peste I. Ilie ce se afla întins pe pat și a început să-i taie gâtul, după care l-a tras pe podea și a continuat să-i taie gâtul până ce acesta a decedat, l-a dezbrăcat, a aruncat o găleată cu apă peste el și, când s-a asigurat că este mort, a alertat un vecin căruia i-a solicitat să anunțe organele de poliție. Victima prezenta o plagă penetrantă longitudinală în zona gâtului de 14 cm lungime si 3,3 cm lățime, plagă penetrantă toracică dreapta și două plăgi înțepate superficiale în zona toracică stânga respectiv omoplatul stâng", spuneau procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Vlad Marius C. a fost arestat preventiv şi expertizat psihiatric, medicii legişti apreciind că acesta ar fi comis fapta cu discernământ. Individul se afla în arest preventiv la momentul pronunţării sentinţei.

Despre acest caz, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

CRIMĂ ORIBILĂ la Socrujeni! Bărbat decapitat de cel pe care l-a primit în casă și l-a hrănit! FOTO, VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
264

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
791

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2035

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...