Sentinţă năucitoare pentru individul care i-a tăiat gâtul prietenului de pahar!

Individul din Gorbăneşti care i-a tăiat gâtul amicului său, în urma unui conflict pornit din consumul de băuturi alcoolice, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Botoşani, după doar un termen de judecată.

Sentinţă năucitoare pentru individul care i-a tăiat gâtul prietenului de pahar!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

16 ani de puşcărie pentru omor calificat prin cruzimi plus plata de daune morale în valoare de 15.000 de lei faţă de rudele victimei sale: aceasta este pedeapsa stabilită de judecători în cazul lui Vlad Marius C., în vârstă de 33 de ani, din Gorbăneşti. Sentinţa nu este însă definitivă, ci poate fi atacată la instanţa superioară.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie anul acesta, victima, Ilie I., și suspectul C. Vlad Marius au consumat spirt medicinal la locuința victimei, iar la un moment dat între aceștia a izbucnit un conflict ce a degenerat, suspectul luând un cuțit de bucătărie cu lama de 20 cm lungime și 3,3 cm lățime cu ajutorul căruia a înjunghiat-o pe victimă în repetate rânduri.

"În timpul altercației suspectul s-a suit peste I. Ilie ce se afla întins pe pat și a început să-i taie gâtul, după care l-a tras pe podea și a continuat să-i taie gâtul până ce acesta a decedat, l-a dezbrăcat, a aruncat o găleată cu apă peste el și, când s-a asigurat că este mort, a alertat un vecin căruia i-a solicitat să anunțe organele de poliție. Victima prezenta o plagă penetrantă longitudinală în zona gâtului de 14 cm lungime si 3,3 cm lățime, plagă penetrantă toracică dreapta și două plăgi înțepate superficiale în zona toracică stânga respectiv omoplatul stâng", spuneau procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Vlad Marius C. a fost arestat preventiv şi expertizat psihiatric, medicii legişti apreciind că acesta ar fi comis fapta cu discernământ. Individul se afla în arest preventiv la momentul pronunţării sentinţei.

Despre acest caz, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

CRIMĂ ORIBILĂ la Socrujeni! Bărbat decapitat de cel pe care l-a primit în casă și l-a hrănit! FOTO, VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier în fața Spitalului de Pediatrie Botoșani, chiar pe marcajul pietonal! FOTO

astăzi, 08:59
95

Accident rutier, la primele ore ale dimineții, chiar în fața unei unități medicale! Femeia, în vârstă de 43 de ani, traversa pe marcajul pietonal, luni dimineață, &i...

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
75

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
143

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...