Din arest preventiv, în faţa judecătorilor! Tineri trimişi în judecată pentru tentativă de omor!

Agresorii unui cioban angajat la o stână din Stăuceni vor ajunge în faţa judecătorilor de la Tribunalul Botoşani, la nici o lună de la comiterea faptelor pentru care sunt acuzaţi.

Din arest preventiv, în faţa judecătorilor! Tineri trimişi în judecată pentru tentativă de omor!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a doi tineri, T. Ionuţ, în vârstă de 24 de ani, din comuna Gorbăneşti, şi L. Claudiu- Vlad, în vârstă de 25 de ani, din comuna Stăuceni, jud. Botoşani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de "tentativă de omor".

Fapta pentru care cei doi au fost trimişi în judecată a avut loc la începutul acestei luni, atunci când victima, în vârstă de 50 de ani, lucra alături de un tânăr de 25 de ani. Cei doi s-au luat la ceartă, iar tânărul a plecat de la stână, unde însă a revenit aproape de miezul nopţii însoţit de un amic, cu dorinţa de a-i da o lecţie bărbatului mai în vârstă.

Tinerii s-au năpustit asupra victimei şi după ce au lovit-o cu pumnii şi picioarele i-au tras şi cu o rangă metalică, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 70-80 zile de îngrijiri medicale.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", spun procurorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie a vrut să arunce cu televizorul în bărbatul ei şi a produs un incediu fatal. Ea a fost găsită carbonizată

astăzi, 09:04
9

Un bărbat de 42 de ani a fost adus de către un echipaj de primi ajutor SMURD la Spitalul Sfântul Spiridon cu plagă în regiunea cervicală şi arsură de gradul 1 la gamba piciorului s...

Botoşănean internat în spital, după ce a căzut din podul casei

astăzi, 08:13
459

Ştefan M., de 49 de ani, din comuna Româneşti a vrut să urce în podul casei, însă la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scară.A sunat la 112 şi a fost prelu...

Duminica iertarii anunta Postul Sfintelor Pasti - VIDEO

astăzi, 08:03
93

Duminica din 18 februarie, ziua care precede intrarea in Postul Sfintelor Pasti, este numita Duminica izgonirii lui Adam din rai, dar si Duminica iertarii. Sfintii Parinti i-au dat acestei duminici si...