Femeie bătută până la moarte! Agresorul a fost reţinut!

O femeie de 54 de ani din Româneşti, județul Botoșani, a fost ucisă în bătaie în noaptea de marţi spre miercuri, pe fondul unui conflict iscat din frustrări şi consum de alcool. Principalul suspect, partenerul ei de viaţă, a fost reţinut.

Femeie bătută până la moarte! Agresorul a fost reţinut!

Un individ de 38 de ani, cioban la o stână din Cucureni, în apropiere de Ştefăneşti, a fost reţinut miercuri după-amiază, fiind principalul suspect într-un caz de lovituri cauzatoare de moarte.

Fapta s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în apropiere de curtea casei în care locuiau cei doi.

"Bărbatul locuia cu concubina lui la Româneşti şi o zi pe săptămână era liber. Marţi a fost ziua lui liberă şi când a venit acasă de la stână a izbucnit un conflict cu partenera de viaţă. Pe fondul consumului excesiv de alcool, bărbatul a lovit-o pe femeie în repetate rânduri, aceasta pierzându-şi viaţa", spune procurorul Valeriu Chihaia, şeful Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Miercuri, medicii legişti au efectuat necropsia şi au stabilit că moartea a survenit unei hemoragii puternice cauzată de loviturile aplicate de către suspect.

a atare, individul a fost reţinut, urmând ca joi să fie prezentat instanţei de drepturi şi libertăţi a Tribunalui Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
80

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
108

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
107

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...