Botoşănean trimis în judecată după ce şi-a înjunghiat prietenul

Individul care la începutul lunii august şi-a înjunghiat un prieten, în urma unui conflict spontan, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Botoşănean trimis în judecată după ce şi-a înjunghiat prietenul

Marian S., în vârstă de 31 de ani, va fi judecat pentru tentativă de omor după ce, pe 4 august, a în fipt un cuţit în pieptul şi în ceafa amicului său. Cei doi se aflau într-un bar din zona gării când s-au luat la ceartă, iar Marian S. a scos un cuţit pe care l-a înfipt în pieptul amicului său, lama atingându-i cordul.

Tânărul agresat a fugit, intenţionând să ia un taxi din staţia de la gară, pentru a ajun la Urgenţe. Taximetriştii însă s-au speriat când l-au văzut cu sângele şiroindu-i pe piept şi pe ceafă şi au sunat la 112, un echipaj SMURD aducându-l la spital.

Cu poliţiştii pe urme, agresorul s-a baricadat în casă, ameninţând că se va sinucide, dar mascaţii au năvălit peste el la timp şi l-au adus şi pe el la spital, cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. Ulterior, individul a fost arestat preventiv iar acum a fost trimis în judecată.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
111

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
201

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
94

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...