Tânăr înjunghiat de un amic, după ce au băut împreună
BOTOSANI

Un tânăr a ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost înjunghiat de un individ mascat. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Tânăr înjunghiat de un amic, după ce au băut împreună

Ionuţ B., de 21 de ani, din comuna Brehuieşti a petrecut mai multe ore la un bar din localitate şi la un moment dat s-a pornit spre casă, însă nu a apucat să meargă decât câţiva zeci de metri.

Un autoturism BMW, cu număr de Anglia, a încetinit în dreptul lui după care a oprit, iar din autoturism a coborât un individ cu cagulă care s-a năpustiti asupra tânărului şi l-a înjunghiat în abdomen după care maşina a demarat în trombă şi s-a făcut nevăzută.

Deşi rănit, Ionuţ B. şi-a continuat drumul spre casă şi după ce a ajuns a încercat să îşi oprească singur sângerarea, însă nu a reuşit şi a solicitat o ambulanţă.

A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Maromati, unde a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi au identificat agresorul ca fiind un amic al victimei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
518

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
160

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...