Un șofer de 87 de ani a provocat un accident într-o intersecție din Botoșani

Un șofer de 87 de ani a provocat un accident într-o intersecție din Botoșani

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme s-a petrecut, duminică, în jurul orelor prânzului, în intersecția dintre străzile Iuliu Maniu și Petru Rareș, din municipiul Botoșani.

Potrivit unor surse din anchetă, un conducător auto în vârstă de 87 de ani nu acordă prioritate unui conducător în vârstă de 31 de ani, care circula regulamentar, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de către bărbatul de 87 de ani a fost proiectat într-un stâlp electric situat pe marginea tronsonului.

Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni.

Un echipaj de poliție rutieră a fost direcționat la fața locului, în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 11:00. Polițiștii i-au testat pe șoferi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

„Conducătorul auto în vârstă de 87 de ani, vinovat de producerea accidentului, a fost sancționat cu amendă în cuantum de 870 de lei și, ca măsură complementară, cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
65

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
609

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...