Și-a înfipt un foarfece în piept, după o ceartă cu familia!

Dupa barbatul din satul Baznoasa, comuna Lunca, ajuns la spital cu o plaga injunghiata in zona inimii, dupa ce si-a infipt un cutit in piept in a treia zi de Pasti, un alt barbat a recurs la acelasi gest, la doar cateva minute distanta.

Și-a înfipt un foarfece în piept, după o ceartă cu familia!

Marti seara, un barbat in varsta de 40 de ani, din satul Plopenii Mari, comuna Ungureni, s-a certat serios cu familie si fiind in stare de ebrietate a amenintat ca se va sinucide. A pus mana pe un foarfece pe care si l-a infipt in piept, in zona inimii. 

Rudele au sunat la 112, iar spre locul solicitarii a plecat de la Botosani echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila. Pentru ca barbatul sa ajunga cat mai repede la ambulanta, rudele l-au urcat intr-o masina si au iesit in calea autospecialei. Imediat ce a primit primele ingrijiri medicale, barbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente.

Ulterior, acesta a fost transportat cu o ambulanta la o clinica din Iasi.

"Pacientul prezenta o plagă înjunghiată parasternal stâng, în spaţiul cinci intercostal. Investigaţiile efectuate în UPU au evidenţiat un hemopericard, adică a fost atins cordul, iar echipa de medici a decis ca acesta să fie trimis la clinica de chirurgie cardiovasculară Iaşi", a declarat dr. Petre Rădăuceanu, seful UPU-SMURD Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta