Se întâmplă în România: Polițiștii au dărâmat WC-ul și au scos din hazna un prunc. Cum a comentat Marian Godină!

Scene greu de imaginat s-au petrecut ieri într-un sat din România. Un nou-născut a fost salvat în ultimul moment dintr-un WC de către doi agenți de Poliție.

Se întâmplă în România: Polițiștii au dărâmat WC-ul și au scos din hazna un prunc. Cum a comentat Marian Godină!

   FOTO: observatorulph.ro

Mama copilului a ajuns miercuri după amiază la maternitatea din Ploiești, cu simptomele unui avort sau nașteri recente, fapt ce i-a determinat pe medici să anunțe Poliția. La domiciliul femeii s-a deplasat un echipaj de poliție format din agent șef adjunct Iordache Leonard și agent Vasile Alexandru Bogdan. Oamenii legii au fost alertați de un plânset de copil care se auzea dintr-o hazna din spatele curții, relatează observatorulph.ro.

Fără să stea pe gânduri, polițiștii au dărâmat WC-ul de unde se auzeau zgomotele, au scos pruncul din hazna și i-au acordat primul ajutor. Îngerul salvator al copilului a fost agentul Vasile Alexandru Bogdan (foto dreapta), care i-a masat pieptul cu degetul. Stimularea cardiacă l-a ținut în viață pe micuț până la sosirea echipajului Ambulanței care l-a transportat de urgență la spital. Vasile Alexandru Bogdan are 29 de ani și lucrează în Poliție de doar șase luni. Acesta a fost încadrat din sursă externă.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bebelușul a ajuns în WC. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în funcție de constatările medicilor mama copilului poate fi acuzată de tentativă de pruncucidere.

Pe Facebook, polițistul Marian Godină a mediatizat povestea și a făcut următorul comentariu: "Colegul meu a sărit în hazna fără caschetă, dar spre norocul lui nimeni nu i-a cerut ordin de serviciu".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

De azi, pasaportul e valabil 10 ani

astăzi, 16:20
84

Pasapoartele simple electronice eliberate adultilor vor avea valabilitate de 10 ani, incepand de vineri, cand intra in vigoare modificarile aduse Legii 248/2005 privind regimul liberei circulatii a ce...

Ai cazuri de cancer în familie? Iată cu ce teste afli dacă poţi face şi tu boala

astăzi, 08:49
392

Cancerul apare ca urmare a unei modificări în ADN-ul celulelor normale ale organismului – modificare care le permite să se înmulțească și să se răspândească în &i...

Ortoped: "Acest tip de încălțăminte deformează gleznele și reprezintă un coșmar pentru picioare"

Joi, 19 Iulie 2018
1330

De la exces ponderal până la purtarea tocurilor, de la practicarea sportului fără echipament adecvat până la accidente la schi, toate pot deteriora calitatea ligamentelor, meniscului ...