Se întâmplă în România: Polițiștii au dărâmat WC-ul și au scos din hazna un prunc. Cum a comentat Marian Godină!

Scene greu de imaginat s-au petrecut ieri într-un sat din România. Un nou-născut a fost salvat în ultimul moment dintr-un WC de către doi agenți de Poliție.

Se întâmplă în România: Polițiștii au dărâmat WC-ul și au scos din hazna un prunc. Cum a comentat Marian Godină!

   FOTO: observatorulph.ro

Mama copilului a ajuns miercuri după amiază la maternitatea din Ploiești, cu simptomele unui avort sau nașteri recente, fapt ce i-a determinat pe medici să anunțe Poliția. La domiciliul femeii s-a deplasat un echipaj de poliție format din agent șef adjunct Iordache Leonard și agent Vasile Alexandru Bogdan. Oamenii legii au fost alertați de un plânset de copil care se auzea dintr-o hazna din spatele curții, relatează observatorulph.ro.

Fără să stea pe gânduri, polițiștii au dărâmat WC-ul de unde se auzeau zgomotele, au scos pruncul din hazna și i-au acordat primul ajutor. Îngerul salvator al copilului a fost agentul Vasile Alexandru Bogdan (foto dreapta), care i-a masat pieptul cu degetul. Stimularea cardiacă l-a ținut în viață pe micuț până la sosirea echipajului Ambulanței care l-a transportat de urgență la spital. Vasile Alexandru Bogdan are 29 de ani și lucrează în Poliție de doar șase luni. Acesta a fost încadrat din sursă externă.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bebelușul a ajuns în WC. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în funcție de constatările medicilor mama copilului poate fi acuzată de tentativă de pruncucidere.

Pe Facebook, polițistul Marian Godină a mediatizat povestea și a făcut următorul comentariu: "Colegul meu a sărit în hazna fără caschetă, dar spre norocul lui nimeni nu i-a cerut ordin de serviciu".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Oficialii anunţă o nouă fabrică auto în România

astăzi, 17:53
409

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a reluat, vineri, ideea vehiculată deja de câţiva ani potrivit căreia un al treilea producător auto este interesa...

Cercetătorii italieni vin să studieze "Sindromul Italia", depresia care afectează femeile din regiunea Moldovei!

astăzi, 16:34
351

În perioada 21 – 28 ianuarie 2018, specialiști din cadrul Universității din Udine, Italia, vin în România. Aceștia își propun să studieze în profunzime modul ...

Firmele care acceptă plăţi cu cardul pot să acorde avansuri de numerar la cererea clienților!

astăzi, 14:07
139

Societățile care acceptă plăţi cu cardul bancar pot să acorde avansuri de numerar la terminalele de plată la cererea clienților, spune Marian Grigoraș, din cadrul Comisariatului Regional pt ...