Se întâmplă în România: Polițiștii au dărâmat WC-ul și au scos din hazna un prunc. Cum a comentat Marian Godină!

Scene greu de imaginat s-au petrecut ieri într-un sat din România. Un nou-născut a fost salvat în ultimul moment dintr-un WC de către doi agenți de Poliție.

Se întâmplă în România: Polițiștii au dărâmat WC-ul și au scos din hazna un prunc. Cum a comentat Marian Godină!

   FOTO: observatorulph.ro

Mama copilului a ajuns miercuri după amiază la maternitatea din Ploiești, cu simptomele unui avort sau nașteri recente, fapt ce i-a determinat pe medici să anunțe Poliția. La domiciliul femeii s-a deplasat un echipaj de poliție format din agent șef adjunct Iordache Leonard și agent Vasile Alexandru Bogdan. Oamenii legii au fost alertați de un plânset de copil care se auzea dintr-o hazna din spatele curții, relatează observatorulph.ro.

Fără să stea pe gânduri, polițiștii au dărâmat WC-ul de unde se auzeau zgomotele, au scos pruncul din hazna și i-au acordat primul ajutor. Îngerul salvator al copilului a fost agentul Vasile Alexandru Bogdan (foto dreapta), care i-a masat pieptul cu degetul. Stimularea cardiacă l-a ținut în viață pe micuț până la sosirea echipajului Ambulanței care l-a transportat de urgență la spital. Vasile Alexandru Bogdan are 29 de ani și lucrează în Poliție de doar șase luni. Acesta a fost încadrat din sursă externă.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bebelușul a ajuns în WC. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în funcție de constatările medicilor mama copilului poate fi acuzată de tentativă de pruncucidere.

Pe Facebook, polițistul Marian Godină a mediatizat povestea și a făcut următorul comentariu: "Colegul meu a sărit în hazna fără caschetă, dar spre norocul lui nimeni nu i-a cerut ordin de serviciu".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Liviu Pop: Unitatile de invatamant nefolosite vor fi cedate autoritatilor locale!

astăzi, 15:58
95

Unitatile de invatamant care sunt nefolosite de foarte multi ani vor fi cedate autoritatilor locale care le vor putea folosi ca sedii pentru camine de batrani, centre comunitare sau centre de educare ...

VIDEO Ultima apariție în public a Stelei Popescu. Oana Pellea: "Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital"

astăzi, 12:29
1628

Stela Popescu a apărut ultima oară în public marți, când a participat la Gala Femeilor de Succes. A urcat pe scenă pentru a i se înmâna un premiu și a încercat să ...

Oncolog: "Până la stabilirea cu certitudine a unui diagnostic de cancer pot să treacă zile, săptămâni, luni"

astăzi, 11:24
329

Statistici recente arată că 21,1 % dintre români au o rudă de gradul I bolnavă de cancer și că mulți se confruntă cu lipsa informațiilor medicale legate de diagnostic, tratamente și ef...