ATENȚIE, botoșăneni! Nu lăsați mașinile la îndemâna bețivilor!

Aproape de comă alcoolică, a urcat la volan și a pornit la plimbare prin sat. Oamenii legii aveau să constate, atunci când l-au oprit pe bărbatul de 36 de ani, că acesta nu are permis de conducere.

ATENȚIE, botoșăneni! Nu lăsați mașinile la îndemâna bețivilor!

În seara zilei de miercuri, la ora 20.45, poliţiştii rutieri l-au depistat în trafic pe M.P., de 36 de ani, din comuna Durneşti, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc de pe raza comunei. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca și cum nu era de ajuns, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Nu este singurul caz depistat de oamenii legii. Tot miercuri, în jurul orei 18:30, S.P., de 56 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 81 pe raza comunei Ibăneşti. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.25, C.C., de 29 de ani, din comuna Durneşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc de pe raza satului Cucuteni. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
66

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...