Salvată de pompierii botoșăneni, după ce a căzut în fântână!

Salvată de pompierii botoșăneni, după ce a căzut în fântână!

   Foto: arhivă

Clipe de groază a trăit o femeie în vârstă de 63 de ani, care în această dimineață a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri. Din fericire, strigătele de ajutor au fost auzite la timp, astfel că pompierii ajunși la fața locului au reușit să o salveze la timp. Din cauza faptului că, dat fiind temperatura foarte scăzută, a stat în apa de un metru, femeia a intrat în șoc hipotermic.

Alarma s-a dat în această dimineațăîn comuna George Enescu, puțin înainte de ora 7.00, de un vecin care a auzit strigătele de ajutor ale femeii.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. Unul dintre salvatori a coborât în fântână și, cu ajutorul dispozitivului pentru salvarea persoanelor din spații înguste, femeia a fost adusă la suprafață într-un timp foarte scurt.

Victima era în șoc hipotermic întrucât a stat în apa care măsura cca. un metru. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cea mai sigură carieră este cea militară. Centrul Militar Județean Botoșani caută viitorii ofițeri!

astăzi, 13:43
18

Dacă ești tânăr, aflat într-o clasă terminală, și încă nu ai decis ce anume vei face în viitor, trebuie să știi că în România sunt câteva cariere ca...

ISU Botoșani dă soluțiile pentru evitarea evenimentelor neplăcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă

astăzi, 13:20
68

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a făcut astăzi o serie de recomandări populației datorită apropierii sărbătorilor de iarnă, peri...

Se poate! În urma sesizărilor primite de la părinții copiilor din Botoșani, se schimbă legea transportului de persoane. Firmele vor rămâne fără licență dacă ignoră copii care merg la școală!

astăzi, 10:08
315

Firmele de transport vor trebui să asigure naveta elevilor sau vor rămâne fără licenţa de transport, prevede un proiect de lege aprobat de Guvern.Potrivit comunicatului emis de Minister...