Prieteni noi la băutură: Bătut și lăsat fără banii din buzunar!

Distracția s-a terminat cum nu se poate mai rău! După ce a băut toată ziua în mai multe baruri din municipiul Botoșani, a făcut rost și de niște "prieteni" noi. Nu a durat mult până când cei care îl însoțeau și-au dat arama pe față: prin violență, l-au deposedat de 1.800 de lei şi 50 de euro. 

Prieteni noi la băutură: Bătut și lăsat fără banii din buzunar!
Poliţiştii municipiului Botoşani au fost sesizaţi, duminică, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Răuseni, despre faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Botoşani, a fost deposedat de o sumă de bani. 

Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul zilei de vineri, persoana vătămată a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri de pe raza municipiului. În cursul serii, a cunoscut un grup de trei tineri, împreună cu care a continuat să consume băuturi alcoolice.
 
Astfel, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe Bulevardul M. Eminescu, cu intenţia de a se deplasa într-un club, în baza unei înţelegeri prealabile, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, prin folosirea de acte de violenţă, au deposedat persoana vătămată de suma de 1.800 de lei şi 50 de euro.
 
"Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
620

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1934

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Duminică, 12 August 2018
1089

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cun...