Prieteni noi la băutură: Bătut și lăsat fără banii din buzunar!

Distracția s-a terminat cum nu se poate mai rău! După ce a băut toată ziua în mai multe baruri din municipiul Botoșani, a făcut rost și de niște "prieteni" noi. Nu a durat mult până când cei care îl însoțeau și-au dat arama pe față: prin violență, l-au deposedat de 1.800 de lei şi 50 de euro. 

Prieteni noi la băutură: Bătut și lăsat fără banii din buzunar!
Poliţiştii municipiului Botoşani au fost sesizaţi, duminică, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Răuseni, despre faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Botoşani, a fost deposedat de o sumă de bani. 

Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul zilei de vineri, persoana vătămată a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri de pe raza municipiului. În cursul serii, a cunoscut un grup de trei tineri, împreună cu care a continuat să consume băuturi alcoolice.
 
Astfel, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe Bulevardul M. Eminescu, cu intenţia de a se deplasa într-un club, în baza unei înţelegeri prealabile, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, prin folosirea de acte de violenţă, au deposedat persoana vătămată de suma de 1.800 de lei şi 50 de euro.
 
"Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
53

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
49

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...

(P) Vrei să găteşti mâncare gustoasă? Iată 7 trucuri pe care trebuie să le încerci

astăzi, 15:30
44

Mâncarea gustoasă şi aromată nu se găseşte doar la restaurante sau la fast-food, ci poate deveni parte din alimentaţia ta zilnică. Poţi să găteşti gustos acasă, indiferent de câ...