O nouă tentativă de suicid în Penitenciarul Botoşani!

O nouă tentativă de suicid în Penitenciarul Botoşani!

Încă un deţinut din Penitenciarul Botoşani a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor. După ucigaşul poliţistului din Burdujeni care s-a sinucis, şi după tentativa de suicid a individului care a ucis două femei, un alt criminal a încercat să se sinucidă.

Este vorba de un bărbat de 46 de ani, din Tudora, care a înghiţit trei lame de ras. Acesta a fost dus la spital pentru investigaţii.

 „Pacientul a fost supus unui examen radiologic şi ţinut sub observaţie o perioadă, după care a fost trimis din nou în unitatea de detenţie, în stare stabilă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor după ce în urmă cu doi ani a ucis un tânăr de 26 de ani în faţa unui bar din localitatea Tudora.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
254

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
418

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
130

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...