Un tânăr din Botoşani s-a sinucis din cauza jocurilor de noroc!

Un tânăr din Botoşani s-a sinucis din cauza jocurilor de noroc!

Plecat peste hotare pentru a asigura un trai mai bun familiei sale, un tânăr din judeţul Botoşani a căzut în patima jocurilor de noroc, care într-un final l-au împins la sinucidere.

Tânărul, în vârstă de 32 de ani, era plecat de mai mult timp în străinătate la muncă. Potrivit unui cunoscut, a început să joace însă la păcănele, iar toate economiile pe care le adunase le-a cheltuit pe jocurile de noroc. A ajuns să îşi joace chiar şi maşina, pe care cu greu a reuşit să o cumpere, dar câştigurile de la “aparate” întârziau să apară.

Disperarea a pus stăpânire pe botoşănean, care în urmă cu câteva zile a decis să îşi pună capăt zilelor şi s-a spânzurat, fiind găsit fără suflare în casa în care locuia. Deşi au fost chemaţi şi medicii, aceştia nu au putut decât să constate decesul.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost adus acasă şi a fost înmormântat, un preot oficiind o slujbă specială, cei care l-au cunoscut fiind şocaţi de cele petrecute.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
349

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...