Tânără ajunsă în pragul sinuciderii din cauza părinţilor. Ce îi fac aceştia!

Tânără ajunsă în pragul sinuciderii din cauza părinţilor. Ce îi fac aceştia!

O tânără în vârstă de 26 de ani, din judeţul Botoşani, a vrut să îşi pună capăt zilelor nemaisuportând atmosfera din casa în care locuieşte cu părinţii. Drama fetei este cu atât mai mare cu cât aceasta suferă de o boală gravă, care i-ar putea aduce decesul.

Scandalurile zilnice dintre părinţi, dar mai ales faptul că aceştia consumă pe alcool banii care îi revin tinerei din pensia de handicap pe care aceasta care o încasează pentru boala de care suferă, au determinat-o, miercuri, să înghită zece tablete dintr-un medicament pe care îl ia zilnic. A realizat totuşi, în ultimul moment, că nu merită să moară şi a sunat singură la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale.

Un echipaj cu medic in cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns acasă la tânără, unde i-a acordat primul ajutor, după care aceasta a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe.

 „Toate cazurile de acest fel ne marchează. De această dată, însă, parcă toate lucrurile rele din lume s-au adunat pe copilul ăsta. Noi am investigat-o şi am propus şi un consult de specialitate la Psihiatrie, însă cu siguranţă vor fi anunţate şi forurile care se ocupă de astfel de cazuri”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
17

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
43

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...