Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

O elevă care învață la un liceu din județul Botoșani a recurs la un gest șocant chiar în incinta unității de învățământ, în timpul unei pauze. Adolescenta a înghițit zeci de pastile, fiind găsită de colegi care au alertat cadrele didactice. 

Tulburător! O elevă din Botoșani a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

Fata, în vârstă de 17 ani, este elevă în clasa a XI-a, la Liceul din Vorona. Se pare că adolescenta era în ultima perioadă tot mai abătută din cauza situației din familie.

Mama ei locuiește într-un sat de lângă Vorona, iar tatăl, a cărui lipsă tânăra o simte, este plecat de ceva vreme peste hotare. Situația elevei era cunoscută de către profesori, beneficiind și de  consiliere de specialitate din partea conducerii unității de învățământ dar și a consilierului școlar.

Pe lângă situația de acasă, o decepție pe care ar fi avut-o de curând în dragoste, după cum spun colegii, au făcut-o pe tânără să își dorească să își pună capăt zilelor.

A ales să facă acest lucru în timpul unei pauze, în timp ce se afla la școală. A mers la toaletă, unde a înghițit aproximativ 60 de pastile pentru afecțiuni cardiace. O colegă a găsit-o și a alertat cadrele medicale, care au sunat la 112, la școală ajungând în scurt timp o ambulanță.

După ce i-au acordat primul ajutor, cadrele medicale au transportat-o pe adolescentă la Secția de Pediatrie, după ce primit tratamentul de specialitate fiind în afara oricărui pericol.  După ce se va externa, eleva va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică. 

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
36

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
308

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
244

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...