O nouă tentativă de suicid în Penitenciarul Botoşani!

O nouă tentativă de suicid în Penitenciarul Botoşani!

Încă un deţinut din Penitenciarul Botoşani a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor. După ucigaşul poliţistului din Burdujeni care s-a sinucis, şi după tentativa de suicid a individului care a ucis două femei, un alt criminal a încercat să se sinucidă.

Este vorba de un bărbat de 46 de ani, din Tudora, care a înghiţit trei lame de ras. Acesta a fost dus la spital pentru investigaţii.

 „Pacientul a fost supus unui examen radiologic şi ţinut sub observaţie o perioadă, după care a fost trimis din nou în unitatea de detenţie, în stare stabilă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor după ce în urmă cu doi ani a ucis un tânăr de 26 de ani în faţa unui bar din localitatea Tudora.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
10

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
28

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
52

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...