O femeie s-a aruncat pe geamul unei secții a Spitalului Mavromati!

O pacientă internată pe una dintre secțiile Spitalului Județean Mavromati s-a aruncat, miercuri după-amiază, de la geamul salonului în care stătea.

O femeie s-a aruncat pe geamul unei secții a Spitalului Mavromati!

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a ajuns la spital după ce a făcut crize epileptice, fiind internată pe Secția Neurologie.

Aceasta este cunoscută cu probleme psihice. Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati, miercuri după-amiază pacienta s-a decompensat, a început să aibă halucinații și a fost sedată pentru a se liniști dar nu s-a reușit calmarea acesteia, femeia devenind din ce în ce mai agitată.

La un moment dat, când personalul de pe secție administra tratamentul pacienților, aceasta a deschis geamul de la salon, situat la etajul I, și s-a aruncat în gol căzând pe spațiul verde.

Cadrele medicale de pe echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care se flau în apropiere au preluat-o pe femeie și au dus-o în Unitatea de Primire Urgențe. Pacienta a suferit mai multe traumatisme, starea acesteia fiind gravă.

Nu este pentru prima dată când are loc un astfel de incident la Spitalul Județeann Mavromati. Anul trecut, o fostă profesoară a murit după ce s-a aruncat de la etajul șase al unității spitalicești.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
288

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
492

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...