Incredibil! Salvatori puși pe drumuri pentru o...păpușă din paie!
BOTOSANI

Un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a avut parte de o misiune mai puțin obișnuită. O femeie a sunat la 112 să spună că în curtea casei sale o persoană este căzută în zăpadă, dar când au ajuns cadrele medicale au constatat că este vorba de o păpușă, de statura unui om, din paie.

 

Incredibil! Salvatori puși pe drumuri pentru o...păpușă din paie!

Femeia, în vârstă de 60 de ani, din Stâncești, a fost luni seara în sat iar când s-a întors acasă și a intrat în curte a zărit un corp, ce părea a fi a unui bărbat, căzut în zăpadă cu fața în jos.  Speriată, aceasta a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Dispecerii de la capătul firului au încercat să o convingă să se apropie și să vadă despre ce eeste vorba, dar femeia nu a vrut cu niciun chip spunând că îi este teamă. O ambulanță a plecat spre locul solicitării iar când au intrat în curte cadrele medicale au constat că omul căzut în zăpadă era de fapt o păpușă din paie, îmbrăcată cu haine și cu cizme în picioare. 

 „Apelanta a fost invitată de operatorul de urgenţă să verifice dacă este o persoană şi mai ales dacă are nevoie de îngrijiri medicale, însă a refuzat. A fost trimis un echipaj medical care nu a găsit o fiinţă umană, ci resturi de paie. Când sunt astfel de situații, problema este că dezlocuim un echipaj, care ar putea fi la o urgenţă reală în acel timp”, a precizat medicul Nicuşor Curteanu, pourtător e cuvânt al SJA Botoşani.”, a declarat medicul Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Nu este pentru prima dată când echipajele de ambulanță sunt purtate pe drumuri degeaba.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mama emigrantului român: "Am doi copii în străinătate. Cred că o să mor de tristețe și singurătate"

astăzi, 09:09
15

Iată că a trecut o săptămână de când am decis să punem punct acestui calvar prin străini și suntem cu gândul în sfârșit împăcat că nu trebuie să ne mai ...

Comunicat - Lucian Trufin: "În atenția fermierilor botoșăneni. Urmează ultimele sesiuni pentru accesarea fondurilor destinate tinerilor fermieri și dezvoltării fermelor mici!"

astăzi, 09:05
27

Vineri, 20 iulie 2018,pe site-ul Agenției pentru Finațarea Investiților Rurale au fost publicate variantele finale aleGhidurilor de finațare pentru submăsura 6.1 “Sprijin pentru instalarea ...

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
215

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...