Incredibil! Salvatori puși pe drumuri pentru o...păpușă din paie!
BOTOSANI

Un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a avut parte de o misiune mai puțin obișnuită. O femeie a sunat la 112 să spună că în curtea casei sale o persoană este căzută în zăpadă, dar când au ajuns cadrele medicale au constatat că este vorba de o păpușă, de statura unui om, din paie.

 

Incredibil! Salvatori puși pe drumuri pentru o...păpușă din paie!

Femeia, în vârstă de 60 de ani, din Stâncești, a fost luni seara în sat iar când s-a întors acasă și a intrat în curte a zărit un corp, ce părea a fi a unui bărbat, căzut în zăpadă cu fața în jos.  Speriată, aceasta a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Dispecerii de la capătul firului au încercat să o convingă să se apropie și să vadă despre ce eeste vorba, dar femeia nu a vrut cu niciun chip spunând că îi este teamă. O ambulanță a plecat spre locul solicitării iar când au intrat în curte cadrele medicale au constat că omul căzut în zăpadă era de fapt o păpușă din paie, îmbrăcată cu haine și cu cizme în picioare. 

 „Apelanta a fost invitată de operatorul de urgenţă să verifice dacă este o persoană şi mai ales dacă are nevoie de îngrijiri medicale, însă a refuzat. A fost trimis un echipaj medical care nu a găsit o fiinţă umană, ci resturi de paie. Când sunt astfel de situații, problema este că dezlocuim un echipaj, care ar putea fi la o urgenţă reală în acel timp”, a precizat medicul Nicuşor Curteanu, pourtător e cuvânt al SJA Botoşani.”, a declarat medicul Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Nu este pentru prima dată când echipajele de ambulanță sunt purtate pe drumuri degeaba.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Luni, 18 Februarie 2019
464

Incidentul care l-a adus în atenția opiniei publice s-a produs vineri seara, la UPU. Supărat că așteaptă prea mult pe hol, bărbatul a devenit recalcitrant și a distrus un geam, personalul...

Manager nou la un spital din municipiul Botoșani!

Luni, 18 Februarie 2019
520

Manager nou la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botoșani, după ce madatul lui Sorin Radu a încetat, iar în locul lui a fost desemnat un interimar.Este vorba d...

"Paradise Valley", noua producție marca Lykos Film. "Îmi pare nespus de rău că încă nu am reușit să aducem echipele de filmare la Botoșani!"

Luni, 18 Februarie 2019
234

S-au încheiat filmările lungmetrajului "Paradise Valley", scris de Ieva Lykos, originară din Botoșani, și scenarista americană Dena McKinnon, regizat de italianul Carlo Fusco.Guvernul am...