Scandalagiu "potolit" de jandarmi

Scandalagiu "potolit" de jandarmi

Consumul în exces de băuturi alcoolice și nepăsarea față de lege, manifestată de un  bărbat de 55 de ani din comuna Havârna, s-au concretizat cu întocmirea de către jandarmi a unui dosar cu actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "tulburare a ordinii și liniștii publice" și "lovire și alte violențe".

Cu toate că agresorul nu a dorit să declare nimic referitor la cele petrecute în după-amiaza zilei de 11 februarie a.c., într-un bar din cartierul Plevna, jandarmii au pus "cap la cap" declarațiile martorilor, clarificând întreaga situație de fapt.
          
"Vizibil aflat sub influența băuturilor alcoolice", după cum a relatat barmanul de serviciu, bărbatul a intrat în bar, adresând injurii consumatorilor și lovind cu picioarele în mobilier și aparatele de jocuri electronice, inducând un sentiment de teamă celor prezenți.
            
Pentru că ceea ce tocmai făcuse nu a fost suficient pentru a-i potoli pofta de scandal, la ieșirea din bar l-a luat la bătaie pe un alt bărbat, care s-a apărat și l-a imobilizat pe agresor. După ce l-a pus jos și i-a cerut să fie lăsată în pace, persoana agresată a intrat în bar, dar a fost urmată îndeaproape de agresor, care a continuat scandalul, întrerupt de agenții unei firme de pază, care s-au prezentat în zonă după ce barmanul a apăsat butonul de panică.
          
Un echipaj de jandarmi a intervenit în scurt timp la solicitarea telefonică făcută de unul dintre martori, prin care a fost sesizată altercația din bar, scandalagiul fiind condus la sediul jandarmeriei.

De altfel, acesta este o cunoștință mai veche a oamenilor legii, agresivitatea sa diminuându-se vizibil în momentul sosirii acestora la locul apelului.

Pentru că acuza dureri abdominale, partea vătămată a fost transportată de o ambulanță la Spitalul municipal Dorohoi, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Dosarul cu actele de sesizare a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, în vederea soluționării.
           
           
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
108

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
235

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
56

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...