Bărbat bătut cu bestialitate de patru indivizi! FOTO
BOTOSANI

Politistii botosaneni incearca sa gaseasca patru persoane care au batut cu bestialitate un barbat din localitatea Oraseni Deal, comuna Curtesti.

Bărbat bătut cu bestialitate de patru indivizi! FOTO

Totul s-a intamplat duminica noapte, pe o strada din apropierea cimitirului din localitate, atunci cand barbatul in varsta de 54 de ani se intorcea spre casa, de la un bar din sat. Din cate se pare acesta a avut o altercatie cu agresorii in bar, iar cand barbatul a plecat acasa, indivizii l-au urmarit.

Cand a ajuns in dreptul cimitirului, cei patru l-au atacat cu pumnii si picioarele. Strigatele de ajutor i-au scos din casa pe niste sateni, iar in acel moment agresorii au fugit, lasand victima intr-o balta de sange, pe mijlocului drumului.

Oamenii au sunat la 112, la fata locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, dar si politistii. Oamenii legii au gasit langa balta de sange un cutit, insa victima nu a fost injunghiata.

Medicii i-au acordat barbatului ingrijiri medicale si l-au transportat la spital. Acesta a suferit un traumatism facial, plaga de piramida nazala, epistaxis anterior bilateral, contuzie coloana cervicala si toraco-abdominala.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa discute cu martorii si sa dea de urma celor patru agresori.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
203

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
134

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
208

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...