Afacerea de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg: 3.000 de lei amendă și lemn confiscat!

Pagubă importantă pentru un bărbat depistat de către polițiștii botoșăneni transportând material lemnos pentru care avizul de însoțire era expirat.

Afacerea de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg: 3.000 de lei amendă și lemn confiscat!

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Biroului Rutier Botoşani au depistat în trafic, pe strada Pacea din municipiul Botoşani, un bărbat de 25 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că avizul de însoţire prezentat pentru cantitatea de 2,51 metri cubi de material lemnos transportat are valabilitatea expirată la data şi ora depistării.
    
În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a conducătorului auto cu amendă în cuantum de 3.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşăneni obligaţi la plata a mii de lei către o firmă anchetată penal pentru încasarea ilegală a unor servicii medicale!

astăzi, 17:05
945

O mare corporație franțuzească, Air Liquide Vitalaire, este cercetată de un an și două luni pentru evaziune fiscală și pentru escrocherii în instanță la adresa a mii de pacienți depen...

O nouă atenționare de la meteorologi: Lapoviță, ninsoare și vânt!

astăzi, 16:37
715

În intervalul 19 ianuarie, ora 20.00-20 ianuarie, ora 08.00, se vor semnala ninsori local însemnate cantitativ la munte, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania, prec...

Un judecător botoşănean părăseşte sistemul. Preşedintele României a semnat decretul de pensionare

astăzi, 15:57
580

Este vorba despre Lilioara Toporăscu, care a depus la finele anului trecut cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii.Judecătorul cu grad de Curte de Apel a activat iniţi...