Lemnul fără acte l-a lăsat fără marfă și fără mașină. Bonus: amendă de 5000 de lei!

5.000 de lei amendă, lemnul confiscat. În plus, șoferul în vârstă de 34 de ani a rămas și fără mașina cu care transporta lemnul.

Lemnul fără acte l-a lăsat fără marfă și fără mașină. Bonus: amendă de 5000 de lei!
Sâmbătă, poliţiştii Secţiei 1 Rurală Botoşani au depistat în trafic, pe raza satului Băiceni, comuna Curteşti, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Balta Arsă, comuna Corni, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deţine documente legale de provenienţă pentru cantitatea de material lemnos transportată.

În cauză a fost dispusă confiscarea cantităţii de 0.30 mc material lemnos transportat, precum şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto conform Legii 171/2010, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar autoutilitara a fost ridicată şi indisponibilizată în vederea confiscării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
770

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
246

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
206

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...