Adolescentul care s-a rănit în piscină a murit!

Adolescentul care s-a rănit în piscină a murit!


Facebook

 

Adolescentul în vârstă de 17 ani care s-a rănit grav în timp ce înota în piscina Hotelului Maria a decedat, luni, în jurul orei 18.00, la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean.
În ciuda tuturor eforturilor medicilor, Valentin Mistreanu nu a mai putut fi salvat.

Băiatul a mers cu mai mulți prieteni la piscină, dar la un moment dat a dispărut sub apă. Cei care îl însoțeau au crezut că a ieșit și au mers să îl caute în jurul hotelului, dar când au revenit și-au dat seama că acesta zăcea inconștient pe fundul piscinei.

El a fost scos din apă, cadrele medicale găsindu-l în stop cardio-respirator fiind începute imediat manevrele de resuscitare, Valentin fiind diagnosticat cu un tramatism la nivelul capului și edem pulmonar.

La spital, medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva și au vrut să îl transfere la Iași, dar nu s-a putut acest lucru, băiatul fiind în stare mult prea gravă.

Valentin Mistreanu se afla în plasament la un asistent maternal. Adolescentul era elev în clasa a X-a la Colegiul Național "A.T. Laurian".

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, în urma anchetei urmând a se stabil ce s-a întâmplat cu exactitate la piscină. 

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
72

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
305

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
178

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...