Accident la beție, terminat cu dosar penal. Șoferul circula și cu mașina neînmatriculată!

Polițiștii au întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Accident la beție, terminat cu dosar penal. Șoferul circula și cu mașina neînmatriculată!
Sâmbătă, mașina condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Suharău, se deplasa pe raza localităţii de domiciliu. Pentru că șoferul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat avarierea celor două vehicule, fără victime omeneşti.
 
Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 46 de ani şi negativ în cazul celui de-al doilea conducător auto.
 
Totodată, cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani nu figurează ca înregistrat sau înmatriculat în circulaţie. În cauză s-a întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
161

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
146

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
24

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...