Adolescent român de etnie romă, arestat de carabinieri cu o zi înaintea nunții. Băiatul le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat!

Adolescent român de etnie romă, arestat de carabinieri cu o zi înaintea nunții. Băiatul le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat!

Un adolescent român în vârstă de 17 ani, de etnie romă, a fost arestat de carabinierii din Italia chiar cu o zi înaintea nunții sale, pentru un jaf care a avut loc în data de 22 iunie 2018 asupra unui tânăr de 22 de ani.

Tânărul de 17 ani, care este născut în România, a fost arestat în timp ce se pregătea să plece cu familia sa în Germania, unde urma să se căsătorească în ziua următoare cu o fată tot de etnie romă, de numai 13 ani, pe care i-au ales-o părinții, după tradițiile specifice comunității lor, relatează Rotalianul.com, citând Il Giornale di Cremona.

În urma unei anchete detaliate, carabinierii au descoperit că adolescentul rom este autorul unui jaf care a avut loc în data de 22 iunie a acestui an, când se pare că a agresat un tânăr italian de 22 de ani căruia i-ar fi furat un pachet de țigări și pe care l-a lovit cu pumnul în abdomen. 

Tânărul de 17 ani a fost, așadar, arestat de carabinieri în timp ce se pregătea să plece spre Germania, unde urma să se căsătorească în ziua următoare, iar mama adolescentului a încercat să-i convingă în toate modurile posibile pe carabinieri să amâne arestarea acestuia pentru a-i permite să se însoare cu tânăra de 13 ani care-l aștepta în Germania. Potrivit sursei citate, când a văzut că nu are nicio șansă să-i înduplece pe carabinieri, femeia a început să facă o scenă plină de litanii și diferite văicăreli, reproșând carabinierilor că fiul său nu va mai putea deveni „bărbat” din cauza lor.

Adolescentul rom, în schimb, în timpul formalităților pentru arestarea sa, le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat de la această nuntă, explicându-le că nu a văzut-o în viața sa pe fata de 13 ani cu care urma să se căsătorească și că nu era pregătit încă să se însoare. Tânărul a mai afirmat, de asemenea, că nu-i părea chiar așa rău că a fost arestat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
12

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
58

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
30

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...