Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Prezența de spirit a unui șofer care se deplasa pe drumul Botoșani-Dorohoi a făcut să nu se întâmple o tragedie din cauza imprudenței și neatenției unui alt conducător auto.

Șoferul se deplasa, sambata, dinspre Botoșani către Dorohoi, iar când a ajuns în dreptul Popasului Cucorăni un Matiz, condus de o femeie, care ieșea din parcare i-a tăiat efectiv calea.

Conducătorul auto care circula pe drumul național a reușit în ultimul moment să evite o ciocnire, după ce a pus frână și a tras ușor de volan. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera video pe care acesta o avea montată în autoturism.

Pe imagini se poate vedea și reacția a două persoane care se aflau pe marginea drumului și care s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat.

Șoferul a postat imaginile și pe grupul Radar Botosani Oficial de pe Facebook, generând numeroase comentarii.

"Un pic experiența, un pic reflexul, un pic viteza legala.."

"Noroc ca nu aveai viteza..."

"Exact aceeași fază am pățit și eu acolo acum câteva zile cu un domn de vârsta a doua. Ce să facem?... În trafic uneori trebuie să-i protejăm și pe alții, nu doar pe noi și în plus, fiecare greșește uneori, acuma să nu se facă obișnuință din asta", sunt câteva dintre comentariile postate pe grupul Radar Botosani Oficial. 

Sursa video: Facebook Radar Botosani Oficial

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier în fața Spitalului de Pediatrie Botoșani, chiar pe marcajul pietonal! FOTO

astăzi, 08:59
99

Accident rutier, la primele ore ale dimineții, chiar în fața unei unități medicale! Femeia, în vârstă de 43 de ani, traversa pe marcajul pietonal, luni dimineață, &i...

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
77

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
143

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...