Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Prezența de spirit a unui șofer care se deplasa pe drumul Botoșani-Dorohoi a făcut să nu se întâmple o tragedie din cauza imprudenței și neatenției unui alt conducător auto.

Șoferul se deplasa, sambata, dinspre Botoșani către Dorohoi, iar când a ajuns în dreptul Popasului Cucorăni un Matiz, condus de o femeie, care ieșea din parcare i-a tăiat efectiv calea.

Conducătorul auto care circula pe drumul național a reușit în ultimul moment să evite o ciocnire, după ce a pus frână și a tras ușor de volan. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera video pe care acesta o avea montată în autoturism.

Pe imagini se poate vedea și reacția a două persoane care se aflau pe marginea drumului și care s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat.

Șoferul a postat imaginile și pe grupul Radar Botosani Oficial de pe Facebook, generând numeroase comentarii.

"Un pic experiența, un pic reflexul, un pic viteza legala.."

"Noroc ca nu aveai viteza..."

"Exact aceeași fază am pățit și eu acolo acum câteva zile cu un domn de vârsta a doua. Ce să facem?... În trafic uneori trebuie să-i protejăm și pe alții, nu doar pe noi și în plus, fiecare greșește uneori, acuma să nu se facă obișnuință din asta", sunt câteva dintre comentariile postate pe grupul Radar Botosani Oficial. 

Sursa video: Facebook Radar Botosani Oficial

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transferat în stare gravă la Iași, după ce a fost lovit cu ciocanul în cap!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
820

Violență extremă într-un sat din județul Botoșani! Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost transferat la Iași cu traumatisme craniane grave, pacientul suferind mai multe lovi...

Brilliant a adus Cupa României la Botoșani!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
177

În acest weekend a avut loc la Sala Polivalentă din Botoșani Turneul Național de Taekwondo WT - Sport Olimpic, format din Cupa României, aflată la ediția a XIX-a și Botoșa...

Apă sistată, joi, în două localități din județ!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
918

În vederea executării unor lucrări pe conducta din OL Ø500 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei joi, 18 octombrie 2018, între orele 8:...