Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Prezența de spirit a unui șofer care se deplasa pe drumul Botoșani-Dorohoi a făcut să nu se întâmple o tragedie din cauza imprudenței și neatenției unui alt conducător auto.

Șoferul se deplasa, sambata, dinspre Botoșani către Dorohoi, iar când a ajuns în dreptul Popasului Cucorăni un Matiz, condus de o femeie, care ieșea din parcare i-a tăiat efectiv calea.

Conducătorul auto care circula pe drumul național a reușit în ultimul moment să evite o ciocnire, după ce a pus frână și a tras ușor de volan. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera video pe care acesta o avea montată în autoturism.

Pe imagini se poate vedea și reacția a două persoane care se aflau pe marginea drumului și care s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat.

Șoferul a postat imaginile și pe grupul Radar Botosani Oficial de pe Facebook, generând numeroase comentarii.

"Un pic experiența, un pic reflexul, un pic viteza legala.."

"Noroc ca nu aveai viteza..."

"Exact aceeași fază am pățit și eu acolo acum câteva zile cu un domn de vârsta a doua. Ce să facem?... În trafic uneori trebuie să-i protejăm și pe alții, nu doar pe noi și în plus, fiecare greșește uneori, acuma să nu se facă obișnuință din asta", sunt câteva dintre comentariile postate pe grupul Radar Botosani Oficial. 

Sursa video: Facebook Radar Botosani Oficial

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
343

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
865

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2083

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...