Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Prezența de spirit a unui șofer care se deplasa pe drumul Botoșani-Dorohoi a făcut să nu se întâmple o tragedie din cauza imprudenței și neatenției unui alt conducător auto.

Șoferul se deplasa, sambata, dinspre Botoșani către Dorohoi, iar când a ajuns în dreptul Popasului Cucorăni un Matiz, condus de o femeie, care ieșea din parcare i-a tăiat efectiv calea.

Conducătorul auto care circula pe drumul național a reușit în ultimul moment să evite o ciocnire, după ce a pus frână și a tras ușor de volan. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera video pe care acesta o avea montată în autoturism.

Pe imagini se poate vedea și reacția a două persoane care se aflau pe marginea drumului și care s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat.

Șoferul a postat imaginile și pe grupul Radar Botosani Oficial de pe Facebook, generând numeroase comentarii.

"Un pic experiența, un pic reflexul, un pic viteza legala.."

"Noroc ca nu aveai viteza..."

"Exact aceeași fază am pățit și eu acolo acum câteva zile cu un domn de vârsta a doua. Ce să facem?... În trafic uneori trebuie să-i protejăm și pe alții, nu doar pe noi și în plus, fiecare greșește uneori, acuma să nu se facă obișnuință din asta", sunt câteva dintre comentariile postate pe grupul Radar Botosani Oficial. 

Sursa video: Facebook Radar Botosani Oficial

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
14

Copilul din Botoșani s-a mutat împreună cu întreaga familie la București. Decizia a venit ca urmare a deselor activități pe care Rareș le desfășoară în capitala țării, fap...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1768

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
638

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...