Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Accident evitat de un șofer pe drumul Botoșani-Dorohoi! VIDEO

Prezența de spirit a unui șofer care se deplasa pe drumul Botoșani-Dorohoi a făcut să nu se întâmple o tragedie din cauza imprudenței și neatenției unui alt conducător auto.

Șoferul se deplasa, sambata, dinspre Botoșani către Dorohoi, iar când a ajuns în dreptul Popasului Cucorăni un Matiz, condus de o femeie, care ieșea din parcare i-a tăiat efectiv calea.

Conducătorul auto care circula pe drumul național a reușit în ultimul moment să evite o ciocnire, după ce a pus frână și a tras ușor de volan. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera video pe care acesta o avea montată în autoturism.

Pe imagini se poate vedea și reacția a două persoane care se aflau pe marginea drumului și care s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat.

Șoferul a postat imaginile și pe grupul Radar Botosani Oficial de pe Facebook, generând numeroase comentarii.

"Un pic experiența, un pic reflexul, un pic viteza legala.."

"Noroc ca nu aveai viteza..."

"Exact aceeași fază am pățit și eu acolo acum câteva zile cu un domn de vârsta a doua. Ce să facem?... În trafic uneori trebuie să-i protejăm și pe alții, nu doar pe noi și în plus, fiecare greșește uneori, acuma să nu se facă obișnuință din asta", sunt câteva dintre comentariile postate pe grupul Radar Botosani Oficial. 

Sursa video: Facebook Radar Botosani Oficial

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
85

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
314

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
180

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...