Accident cu trei mașini pe drumul Botoșani-Suceava! O fetiță a fost rănită! FOTO
ACCIDENT!

Neatenția și graba unui șofer au dus la rănirea unei fetițe și avarierea a trei autoturisme VW, duminică după-amiază, pe drumul național Botoșani-Suceava, la intersecția cu drumul care duce la Brehuiești.

 

Accident cu trei mașini pe drumul Botoșani-Suceava! O fetiță a fost rănită! FOTO

Un șofer, aflat la volanul unui VW, se deplasa dinspre Botoșani spre Suceava. În apropiere de intersecția cu drumul care duce la Brehuiești două autoturisme erau oprite, pentru a acorda prioritate unui alt autoturism care a virat pe drumul lateral.

Șoferul de pe VW, un tânăr de 33 de ani, nu a mai apucat să frâneze pe carosabilul umed și a izbit a doua mașină oprită care a ricoșat în cea din față.

În urma impactului, o fetiță de șase ani, aflată în prima mașină care era oprită a fost rănită, acuzând dureri la nivelul capului, la fața locului fiind solicitată și intervenția echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Polițiștii au făcut măsurători, pe perioada cercetărilor traficul în zonă desfășurându-se cu dificultate.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, pe numele său fiind deschis un dosar penal. 






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
1

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
125

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
25

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...