Accident cu trei mașini pe drumul Botoșani-Suceava! O fetiță a fost rănită! FOTO
ACCIDENT!

Neatenția și graba unui șofer au dus la rănirea unei fetițe și avarierea a trei autoturisme VW, duminică după-amiază, pe drumul național Botoșani-Suceava, la intersecția cu drumul care duce la Brehuiești.

 

Accident cu trei mașini pe drumul Botoșani-Suceava! O fetiță a fost rănită! FOTO

Un șofer, aflat la volanul unui VW, se deplasa dinspre Botoșani spre Suceava. În apropiere de intersecția cu drumul care duce la Brehuiești două autoturisme erau oprite, pentru a acorda prioritate unui alt autoturism care a virat pe drumul lateral.

Șoferul de pe VW, un tânăr de 33 de ani, nu a mai apucat să frâneze pe carosabilul umed și a izbit a doua mașină oprită care a ricoșat în cea din față.

În urma impactului, o fetiță de șase ani, aflată în prima mașină care era oprită a fost rănită, acuzând dureri la nivelul capului, la fața locului fiind solicitată și intervenția echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Polițiștii au făcut măsurători, pe perioada cercetărilor traficul în zonă desfășurându-se cu dificultate.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, pe numele său fiind deschis un dosar penal. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

astăzi, 19:53
34

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Bib...

Ei sunt cei mai buni: Elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie!

astăzi, 19:12
211

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale și lotul care va reprezenta județul la Olimpiada Națională de Chimie. 12 elevi din unitățile de învățăm...

Asociaţia "Ne trebuie speranță", la a 13-a aniversare a Zilei Mondiale a Sindromului Down!

astăzi, 18:52
48

21 Martie 2018  marchează cea de-a 13-a aniversare a Zilei Mondiale a Sindromului Down şi reprezintă o zi de conștientizare la nivel mondial a persoanelor cu Sindrom  Down, ce a fost rec...