Ore de pregătire pentru bacalaureat, din martie, la Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava

În 2017, peste 500 de liceeni din Suceava și Botoșani s-au pregătit pentru examenul de bacalaureat în amfiteatrele Universității Suceava. Cele mai aglomerate ore au fost cele de pregătire la limba și literatura română. 

Ore de pregătire pentru bacalaureat, din martie, la Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava

Și în 2018, profesori ai Universității "Ștefan cel Mare" din Suceava (USV) oferă consultații gratuite atât pentru elevii de liceu, cât și pentru absolvenții care nu au reușit să promoveze examenul în anii trecuți și care doresc să se pregătească suplimentar în vederea susținerii bacului și a examenului de admitere la facultate.

Potrivit reprezentanților instituției, consultațiile pentru bacalaureat 2018 vor demara începând cu luna martie. Înscrierile se vor face on-line, iar formularul de înscriere va fi disponibil în perioada 26 februarie – 9 martie 2018.

„Consultațiile sunt gratuite și se adresează elevilor de clasa a XII-a și a XIII-a din promoția curentă și absolvenților care nu au susținut/ promovat bacalaureatul în promoțiile anterioare”, se arată pe pagina online a USV, unde cei interesați pot accesa informații actualizate referitoare la acest subiect (pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat 2018”), conform Monitorul de Suceava.

Cursurile vor fi susținute de profesori cu experiență din cadrul USV, fiind organizate pentru disciplinele de bacalaureat. Acestea vor fi concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
527

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
156

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...