Bacalaureat 2018, Botoșani: Elev eliminat din sala de examen pentru că i-a sunat telefonul mobil!

Elevii nu au voie să pătrundă cu nicio sursă audio-video în sălile de concurs, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Bacalaureat 2018, Botoșani: Elev eliminat din sala de examen pentru că i-a sunat telefonul mobil!

Un elev care susținea, miercuri, proba obligatorie a profilului la Centrul de examen de la Colegiul Național "A.T.Laurian" a fost eliminat din sală după ce i-a sunat telefonul mobil în timpul susținerii probei.

Elevii nu au voie să pătrundă cu nicio sursă audio-video în sălile de concurs, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. 2.707 candidați s-au înscris la cea de a doua probă a bacalaureatului, la nivelul județului Botoșani. 

Ultima proba scrisa - la alegere a profilului si specializarii - proba Ed) - se va desfasura joi, 28 iunie. Afisarea primelor rezultate are ca termen data de 4 iulie (pana la ora 12,00) si e urmata de depunerea contestatiilor (orele 12,00 - 16,00). Intre 5 si 8 iulie vor fi solutionate contestatiile, in timp ce afisarea rezultatelor finale este prevazuta pentru data de 9 iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
12

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Patapie; Sf. Ap. Cezar, Tihic şi Onisifor

astăzi, 07:01
7

Apoi, a venit la Constantinopol, unde a făcut multe şi mari minuni: le-a redat orbilor vederea, i-a tămăduit pe cei care sufereau de hidropizie, ungându-i cu untdelemn sfinţit, a izgonit de...

Accident cu patru victime în această seară, mașină răsturnată pe marginea drumului! (Foto)

Joi, 7 Decembrie 2023
1883

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambul...