Bacalaureat 2018, Botoșani: Elev eliminat din sala de examen pentru că i-a sunat telefonul mobil!

Elevii nu au voie să pătrundă cu nicio sursă audio-video în sălile de concurs, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Bacalaureat 2018, Botoșani: Elev eliminat din sala de examen pentru că i-a sunat telefonul mobil!

Un elev care susținea, miercuri, proba obligatorie a profilului la Centrul de examen de la Colegiul Național "A.T.Laurian" a fost eliminat din sală după ce i-a sunat telefonul mobil în timpul susținerii probei.

Elevii nu au voie să pătrundă cu nicio sursă audio-video în sălile de concurs, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. 2.707 candidați s-au înscris la cea de a doua probă a bacalaureatului, la nivelul județului Botoșani. 

Ultima proba scrisa - la alegere a profilului si specializarii - proba Ed) - se va desfasura joi, 28 iunie. Afisarea primelor rezultate are ca termen data de 4 iulie (pana la ora 12,00) si e urmata de depunerea contestatiilor (orele 12,00 - 16,00). Intre 5 si 8 iulie vor fi solutionate contestatiile, in timp ce afisarea rezultatelor finale este prevazuta pentru data de 9 iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
20

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
142

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...