Gluma postată de Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook

Gluma postată de Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o fotografie amuzantă, care ironizează la modul teoretic fenomenul de corupție din rândul polițiștilor rutieri de la radar.

Cei de la M.A.I. precizează că, deși s-au amuzat și ei pe seama acestei imagini, în România, amenzile se achită în lei, și nu în euro.

Oficialii subliniază faptul că, dacă banii desenați pe fotografie ar fi ”o șpagă pentru polițiști”, atunci există un număr de telefon la care pot fi sesizate cazurile de corupție: 0 800 806 806.

Pe de altă parte, mesajul inţial din această poză putea să se refere la valoarea amenzii încasată de conducătorul auto surprins cu viteză. Dar cum cei din Ministerul Afacerilor Interne s-au  grăbit să vorbească de corupţie… (sursa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...