Artiştii care vor urca pe scenă la Revelionul în stradă, de la Botoşani

Artiştii care vor urca pe scenă la Revelionul în stradă, de la Botoşani

Pregătirile pentru petrecerea din noaptea de Revelion, organizată de municipalitatea botoşăneană în Piaţa Revoluţiei, sunt pe sfârşite.

Spectacolul va începe la ora 21.00, iar până după miezul nopţii botoşănenii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani în stradă vor avea parte de recitaluri oferite de artişti de muzică populară şi pop dance.

Primii care vor urca pe scenă vor fi componenţii trupei Fly Project, după care vor urma botoşănenii de la The Brothers. Programul va fi continuat de un recital susţinut de Ami, iar mai apoi va urca pe scenă Matteo.

Între ora 00.00 și 00.15 va fi un foc de artificii.

Suma totală alocată pentru acest eveniment, din bugetul local, este de 100.000 de lei. Pentru scenă și sunet se vor aloca 18.000 lei, 15.000 lei pentru artificii, iar pentru artiști naționali și locali 67.000 de lei.

Traficul auto în zonă va fi restricţionat şi se va relua după ce angajaţii Urban Serv vor face curăţenie. 

De organizarea Revelionului în stradă s-a ocupat viceprimarul Cosmin Andrei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
127

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
91

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
265

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...