Se vinde Uvertura City Mall Botosani, la pretul de 32.749.510 lei!

Se vinde Uvertura City Mall Botosani, la pretul de 32.749.510 lei!

   Foto: bzi.ro

Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. Filiala Suceava, in calitate de administrator judiciar al societatii UVERTURA CITY MALL S.R.L, scoate la vanzare Complexul Comercial Uvertura Mall Botosani, situat in municipiul Botosani.

Mall-ul este scos la la vanzare prin licitatie publica la data de 30.10.2017, ora 11.00 la pretul de 32.749.510 lei, echivalentul a unei rate lunare de 29.793 Euro/luna. Rata estimata se adreseaza persoanelor eligibile pentru credite bancare, nu include dobanzile si comisioanele bancare si este calculata pentru 20 de ani.

Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmeaza a fi scoase la vanzare au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 27.10.2017, ora 15.00, la sediul procesul ales al administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. Filiala Suceava din mun. Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iasi.

Ofertantii vor depune la sediul procesual ales al administratorului judiciar din Iasi, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iasi, cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora de incepere a licitatiei (zi lucratoare), toate documentele specificate in publicatia de vanzare. Accesul direct la activul oferit la vanzare se face cu programare si este conditionat de semnarea unui Protocol de vizitare a activului care cuprinde clauze de confidentialitate. Mai multe date AICI!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...