(A) Elsaco Electronic a finalizat un nou proiect în domeniul hidroedilitar, la Craiova

(A) Elsaco Electronic a finalizat un nou proiect în domeniul hidroedilitar, la Craiova

Joi, 21 martie 2024, s-a semnat Procesul Verbal de recepție la terminarea lucrărilor, aferent contractului “Reabilitare stație de clorinare și amenajare incintă captare Isvarna; Reabilitare și extindere conductă aducțiune Isvarna – Craiova, fir II, Tronson I”.

În cadrul proiectului s-au realizat: reabilitarea completă a stației de clorinare și amenajarea incintei de captare Isvarna, dispecerat SCADA local, lucrări de reabilitare și extindere rețea pe o lungime totală de 20.520 m (săpături, relining și CIPP, înlocuiri conducte, cămășuiri), 51 de cămine din beton armat turnat monolit, reabilitare/realizare subtraversări de drumuri și viroage, supratraversări de râuri.
Proiectul a fost implementat de către Asocierea Elsaco Electronic (lider) – Hidroconstrucția – Ecoapa Design în perioada 2020-2024 și a avut o valoare de aprox. 122 de milioane de lei, fără TVA.

“Ne bucurăm că am făcut parte din cel mai mare contract de canalizare și aducțiune de apă din Europa, cu o valoare de peste jumătate de miliard de euro, investiție prin care craiovenii vor avea apă de cea mai bună calitate la robinete.
Prin toate proiectele pe care Elsaco le-a realizat, pe parcursul celor peste 29 de ani de activitate, a demonstrat că este un partener serios, responsabil capabil să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect energetic, hidroedilitar, de irigații sau automatizări și SCADA”
, a declarat Mihai Voineagu, Manager Proiect în cadrul Elsaco Electronic.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
24

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
189

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
58

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...