(A) Elsaco Electronic a finalizat un nou proiect în domeniul hidroedilitar, la Craiova

(A) Elsaco Electronic a finalizat un nou proiect în domeniul hidroedilitar, la Craiova

Joi, 21 martie 2024, s-a semnat Procesul Verbal de recepție la terminarea lucrărilor, aferent contractului “Reabilitare stație de clorinare și amenajare incintă captare Isvarna; Reabilitare și extindere conductă aducțiune Isvarna – Craiova, fir II, Tronson I”.

În cadrul proiectului s-au realizat: reabilitarea completă a stației de clorinare și amenajarea incintei de captare Isvarna, dispecerat SCADA local, lucrări de reabilitare și extindere rețea pe o lungime totală de 20.520 m (săpături, relining și CIPP, înlocuiri conducte, cămășuiri), 51 de cămine din beton armat turnat monolit, reabilitare/realizare subtraversări de drumuri și viroage, supratraversări de râuri.
Proiectul a fost implementat de către Asocierea Elsaco Electronic (lider) – Hidroconstrucția – Ecoapa Design în perioada 2020-2024 și a avut o valoare de aprox. 122 de milioane de lei, fără TVA.

“Ne bucurăm că am făcut parte din cel mai mare contract de canalizare și aducțiune de apă din Europa, cu o valoare de peste jumătate de miliard de euro, investiție prin care craiovenii vor avea apă de cea mai bună calitate la robinete.
Prin toate proiectele pe care Elsaco le-a realizat, pe parcursul celor peste 29 de ani de activitate, a demonstrat că este un partener serios, responsabil capabil să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect energetic, hidroedilitar, de irigații sau automatizări și SCADA”
, a declarat Mihai Voineagu, Manager Proiect în cadrul Elsaco Electronic.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
73

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
857

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
262

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...