Fiscul anunță noi întâlniri cu contribuabilii botoșăneni!

Fiscul anunță noi întâlniri cu contribuabilii botoșăneni!
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează în data de 5 iulie 2018, ora 11.00, si 11 iulie 2018, ora 11.00, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, întâlniri cu contribuabilii, unde se vor prezenta următoarele teme:
 
1.Noul mecanism fiscal privind impozitul pe venit, CAS si CASS aplicabil contribuabililor persoane fizice 
2.Informaţii cu privire la modul de completare a declaraţiei unice pe suport hârtie sau format electronic 
3.Transmiterea declaraţiei unice prin mijloace electronice de transmitere la distanţă 
4. Înregistrarea în SPV potrivit OMFP nr.660/2017
5. Serviciile oferite electronic, servicii oferite telefonic, calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna iulie 2018, noutăţi legislative.
 
Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: 
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
 
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei. 
 
Le recomandăm contribuabililor care doresc să pună întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare, transmit reprezentanții Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Botoşani - Biroul asistenta pentru contribuabili.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
266

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...