Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

926 de locuri vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, dar șomerii au la dispoziție încă 359 de oferte venite din partea angajatorilor din alte județe.

Situația rămâne dificilă, la nivelul județului Botoșani, pentru persoanele cu studii superioare, oferta fiind una extrem de săracă în acest sens. Ceva mai bine stau inginerii de diferite specializări, însă salariile în cazul acestora nu trece de 2.500 de lei. 

În schimb, Nova Apaserv angajează un manager financiar, salariul anunțat fiind de 4000 de lei, cu condiția studiilor economice și a vechimii de 5 ani. 

Posturi de consilieri sunt, de asemenea, disponibile în unitățile bugetare. De la consilier în administrația publică (debutant) la Direcția de Sănătate Publică, la consilier administrația publică în comuna Pomârla (salariu 2500 lei), consilier grad superior la Consiliul Județean Botoșani.

Angajatorii mai caută economiști, tehnicieni în confecții, contabili, agenți imobiliari, bucătari, ospătari, infirmieri.

Vezi oferta completă aici!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Incident mai puțin obișnuit: A ajuns la Urgențe după o căzătură în microbuz!

Luni, 22 Octombrie 2018
2149

Duminică după-amiază, botoșăneanca se afla într-un microbuz, pregătindu-se să coboare. În momentul în care s-a ridicat de pe scaun, pentru a se apropia de ușă, șoferul microbuzului a frâ...

Învățătorul acuzat că a agresat un copil de 8 ani și-a dat demisia!

Luni, 22 Octombrie 2018
912

Învățătorul din județul Botoșani care a ajuns, de zile bune, pe prima pagină a ziarelor locale și naționale, a anunțat în această dimineață că demisionează.Bărbatul, ang...

Ofertă bogată de locuri de muncă, în această săptămână, pentru botoșăneni!

Luni, 22 Octombrie 2018
605

1379 de locuri de muncă vacante la diapoziția botoșănenilor, în această săptămână, cele mai multe pentru șomerii cu studii medii. Pentru botoșănenii cu studii superioar...