Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

926 de locuri vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, dar șomerii au la dispoziție încă 359 de oferte venite din partea angajatorilor din alte județe.

Situația rămâne dificilă, la nivelul județului Botoșani, pentru persoanele cu studii superioare, oferta fiind una extrem de săracă în acest sens. Ceva mai bine stau inginerii de diferite specializări, însă salariile în cazul acestora nu trece de 2.500 de lei. 

În schimb, Nova Apaserv angajează un manager financiar, salariul anunțat fiind de 4000 de lei, cu condiția studiilor economice și a vechimii de 5 ani. 

Posturi de consilieri sunt, de asemenea, disponibile în unitățile bugetare. De la consilier în administrația publică (debutant) la Direcția de Sănătate Publică, la consilier administrația publică în comuna Pomârla (salariu 2500 lei), consilier grad superior la Consiliul Județean Botoșani.

Angajatorii mai caută economiști, tehnicieni în confecții, contabili, agenți imobiliari, bucătari, ospătari, infirmieri.

Vezi oferta completă aici!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Mașină "înfiptă" în gard, în Zona Industrială a orașului! FOTO

Luni, 3 Decembrie 2018
1168

Accident, în noaptea de duminică spre luni, în Zona Industrială a municipiului Botoșani. Șoferii care se deplasau, duminică noaptea, prin Zona Industrială a orașului, au avut p...

De la săniuș, pe patul de spital!

Luni, 3 Decembrie 2018
1754

Băiatul de 14 ani a fost preluat de o ambulanță după ce s-a lovit de un mal de zăpadă, părinții fiind îngrijorați întrucât fiul lor acuza dureri la nivelul capului și la ni...

Acuzat de violență în familie, după ce și-a înjunghiat fiul

Marţi, 27 Noiembrie 2018
421

Cercetat pentru violență în familie, bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Todireni, care și-a înjunghiat propriul fiu, a fost lăsat în libertate. În acest timp, băiatul de 18 ani se află...