Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

926 de locuri vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, dar șomerii au la dispoziție încă 359 de oferte venite din partea angajatorilor din alte județe.

Situația rămâne dificilă, la nivelul județului Botoșani, pentru persoanele cu studii superioare, oferta fiind una extrem de săracă în acest sens. Ceva mai bine stau inginerii de diferite specializări, însă salariile în cazul acestora nu trece de 2.500 de lei. 

În schimb, Nova Apaserv angajează un manager financiar, salariul anunțat fiind de 4000 de lei, cu condiția studiilor economice și a vechimii de 5 ani. 

Posturi de consilieri sunt, de asemenea, disponibile în unitățile bugetare. De la consilier în administrația publică (debutant) la Direcția de Sănătate Publică, la consilier administrația publică în comuna Pomârla (salariu 2500 lei), consilier grad superior la Consiliul Județean Botoșani.

Angajatorii mai caută economiști, tehnicieni în confecții, contabili, agenți imobiliari, bucătari, ospătari, infirmieri.

Vezi oferta completă aici!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

O poveste cu viaţă, despre viaţă: reîntâlnirea dintre un paramedic şi cel mai mic pacient al său

Luni, 11 Februarie 2019
2735

Iată postarea ISU:"Elena Florentina - viața din căușul palmei"La prima vedere această fotografie pare să reprezinte un tablou devenit clasic - un pompier -paramedic cu un copi...

Tot mai puţini copii în centrele de plasament. Alternativa aplicată la Botoşani

Sâmbătă, 9 Februarie 2019
1256

Politicile implementate la nivelul Autorităţii Naţionale de Protecţie a Copilului au rezultate spectaculoase dacă analizăm statisticile Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie...

Adolescent după gratii după comiterea mai multor furturi

Sâmbătă, 9 Februarie 2019
371

Poliţiştii dorohoieni au pus în aplicare joi un mandat emis de Judecătoria Dorohoi pe numele unui tânăr de 16 ani, din aceeaşi localitate. Faţă de acesta, instanţa a dispus măsura...