Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

926 de locuri vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, dar șomerii au la dispoziție încă 359 de oferte venite din partea angajatorilor din alte județe.

Situația rămâne dificilă, la nivelul județului Botoșani, pentru persoanele cu studii superioare, oferta fiind una extrem de săracă în acest sens. Ceva mai bine stau inginerii de diferite specializări, însă salariile în cazul acestora nu trece de 2.500 de lei. 

În schimb, Nova Apaserv angajează un manager financiar, salariul anunțat fiind de 4000 de lei, cu condiția studiilor economice și a vechimii de 5 ani. 

Posturi de consilieri sunt, de asemenea, disponibile în unitățile bugetare. De la consilier în administrația publică (debutant) la Direcția de Sănătate Publică, la consilier administrația publică în comuna Pomârla (salariu 2500 lei), consilier grad superior la Consiliul Județean Botoșani.

Angajatorii mai caută economiști, tehnicieni în confecții, contabili, agenți imobiliari, bucătari, ospătari, infirmieri.

Vezi oferta completă aici!

 

Spune-ne opinia ta