Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"

Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"
Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Biroul Teritorial Suceava, procurorul Mihaela Mihai, a confirmat faptul că instituția pe care o conduce desfășoară în prezent o anchetă la Consiliul Județean, dar deocamdată nu a putut oferi prea multe detalii despre dosarul aflat în lucru.

Potrivit acesteia, au fost ridicate până acum mai multe documente de la Nova Apaserv și de la Centrul Județean de Creație, fiind audiate și mai multe persoane.

"Este o anchetă în desfășurare, s-au ridicat mai multe documente dar la această dată nu vă putem oferi mai multe detalii. Au fost audiate mai multe persoane, dar deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect. Dosarul a pornit de la noi, a fost o sesizare din oficiu", ne-a declarat procurorul Mihaela Mihai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Mobilizare pentru gestionarea efectelor codului portocaliu de ger!

astăzi, 13:03
434

Avertizarea meteorologică de tip cod portocaliu de frig, lansată de Administraţia Naţională de Meteorologie, a determinat astăzi convocarea, de către prefectul Dan Şlincu, a Comitetului Judeţ...

Utilaj de deszăpezire izbit în plin de mașina condusă de un șofer beat!

astăzi, 12:17
1073

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03.50,  în timp ce conducea autoturismul pe str. Ion Nistor, din municipiul Rădăuți, pe fondul neadaptării vitezei la condiți...

Camion cu mobilă răsturnat pe drumul Botoșani-Săveni! - FOTO

astăzi, 08:46
1516

Accident produs pe drumul Botoșani-Săveni, soldat cu pagube materiale! S-a petrecut duminică dimineață, între localitățile Săveni și Ungureni, unde un camion care transporta mobilă s-a...