Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"

Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"
Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Biroul Teritorial Suceava, procurorul Mihaela Mihai, a confirmat faptul că instituția pe care o conduce desfășoară în prezent o anchetă la Consiliul Județean, dar deocamdată nu a putut oferi prea multe detalii despre dosarul aflat în lucru.

Potrivit acesteia, au fost ridicate până acum mai multe documente de la Nova Apaserv și de la Centrul Județean de Creație, fiind audiate și mai multe persoane.

"Este o anchetă în desfășurare, s-au ridicat mai multe documente dar la această dată nu vă putem oferi mai multe detalii. Au fost audiate mai multe persoane, dar deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect. Dosarul a pornit de la noi, a fost o sesizare din oficiu", ne-a declarat procurorul Mihaela Mihai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mușcat de față și călcat cu copitele de propriul cal! FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
2732

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns, marți seară, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati după ce a fost rănit de propriul cal.Bărbatul...

Anchetă cerută la o școală din Botoșani, după ce un copil bolnav de cancer nu a fost luat în excursie!

Marţi, 17 Octombrie 2017
2622

Mama băiatului, care învață la Școala din Sulița, a acuzat cadrele didactice de discriminare după ce copilului i s-ar fi refuzat dreptul de a merge într-o excursie alături de colegi...

Serviciul Județean de Ambulanță, vizitat de zeci de copii- FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
402

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au avut parte, marți, de o vizită mai specială.Aproape 50 de copii de la Grădinița nr. 14, din municipiul Botoșani, au trecut pragul...