Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"

Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"
Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Biroul Teritorial Suceava, procurorul Mihaela Mihai, a confirmat faptul că instituția pe care o conduce desfășoară în prezent o anchetă la Consiliul Județean, dar deocamdată nu a putut oferi prea multe detalii despre dosarul aflat în lucru.

Potrivit acesteia, au fost ridicate până acum mai multe documente de la Nova Apaserv și de la Centrul Județean de Creație, fiind audiate și mai multe persoane.

"Este o anchetă în desfășurare, s-au ridicat mai multe documente dar la această dată nu vă putem oferi mai multe detalii. Au fost audiate mai multe persoane, dar deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect. Dosarul a pornit de la noi, a fost o sesizare din oficiu", ne-a declarat procurorul Mihaela Mihai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

astăzi, 16:26
300

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Femeie care urma să nască, refuzată de 5 spitale pe motiv că are 160 de kilograme!

astăzi, 15:40
522

O femeie în vârstă de 28 de ani din Bârlad, care urma să nască, a fost refuzată de 5 spitale, motivul invocat de reprezentanții unităților medicale fiind acela că tână...

Întâlnirea secretarilor unităţilor administrativ- teritoriale din judeţ

astăzi, 14:26
178

Instituţia Prefectului - Judeţul Botoşani a găzduit astăzi întâlnirea secretarilor unităţilor administrativ- teritoriale din judeţ în cadrul unei activităţi de îndrum...