Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"

Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"
Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Biroul Teritorial Suceava, procurorul Mihaela Mihai, a confirmat faptul că instituția pe care o conduce desfășoară în prezent o anchetă la Consiliul Județean, dar deocamdată nu a putut oferi prea multe detalii despre dosarul aflat în lucru.

Potrivit acesteia, au fost ridicate până acum mai multe documente de la Nova Apaserv și de la Centrul Județean de Creație, fiind audiate și mai multe persoane.

"Este o anchetă în desfășurare, s-au ridicat mai multe documente dar la această dată nu vă putem oferi mai multe detalii. Au fost audiate mai multe persoane, dar deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect. Dosarul a pornit de la noi, a fost o sesizare din oficiu", ne-a declarat procurorul Mihaela Mihai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție! Este interzis să amestecați aceste medicamente cu alcool!

astăzi, 17:20
362

Potrivit Consumer Reports, mai mult de 100 de medicamente pot provoca probleme atunci când sunt amestecate cu alcool. Combinarea acestora poate avea simptome începând cu greaț...

Doi medici anchetați în Italia, după moartea unei românce de 35 de ani!

astăzi, 15:41
416

Medicii sunt acuzați că au tratat cu superficialitate femeia, care la puțin timp după ce a fost consultată de ei și asigurată că nu suferă de nimic grav, a decedat. Conaționala noastră ar ...

Polițist botoșănean, trimis în judecată pentru luare de mită!

astăzi, 14:51
3322

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor P.V. şi P.D.M., ambii din județul Botoşani, primul cercetat...