Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"

Procurorul-şef al DNA Suceava confirmă ancheta de la CJ Botoşani: "Deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect"
Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Biroul Teritorial Suceava, procurorul Mihaela Mihai, a confirmat faptul că instituția pe care o conduce desfășoară în prezent o anchetă la Consiliul Județean, dar deocamdată nu a putut oferi prea multe detalii despre dosarul aflat în lucru.

Potrivit acesteia, au fost ridicate până acum mai multe documente de la Nova Apaserv și de la Centrul Județean de Creație, fiind audiate și mai multe persoane.

"Este o anchetă în desfășurare, s-au ridicat mai multe documente dar la această dată nu vă putem oferi mai multe detalii. Au fost audiate mai multe persoane, dar deocamdată nu a fost atribuită nimănui calitatea de suspect. Dosarul a pornit de la noi, a fost o sesizare din oficiu", ne-a declarat procurorul Mihaela Mihai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliţist bătut de un bărbat ce trebuia transportat la spital

astăzi, 17:28
522

Fapta s-a întâmplat în primăvara anului trecut când mama lui C.G. a sunat la 112 solicitând ca fiul său să fie transportat la spital după ce a devenit violent şi a &...

Locuri de muncă la sfârșit de an, pentru șomerii botoșăneni!

astăzi, 16:15
286

Director cu vechime 3 ani, salariu de 8.555 lei! Postul este anunțat de Primăria Botoșani. Și UAMS Săveni angajează director cu vechime minimum 5 ani. Posturi de inngineri, de...

Ei se jură că nu fură... dar jandarmii i-au prins cu un căprior mort în pădure!

astăzi, 15:24
1841

Întâmplarea este adevărată şi s-a petrecut vinerea trecută, în jurul amiezii, în pădurea din apropierea satului Balta Arsă, trei bărbaţi fiind depistaţi de jandarmi ş...