Niculina, luată acasă în rochie de mireasă! Află detalii cutremurătoare-FOTO

Niculina, luată acasă în rochie de mireasă! Află detalii cutremurătoare-FOTO
"Nu plânge, mămico, o să mă fac bine. Dă-mi să beau niște apă, că mă arde tare". Cu sufletele cernite de durere și cu ochii plini de lacrimi, părinții Niculinei, tânăra de 17 ani ucisă cu bestialitate, au venit marți la morgă pentru a-i lua trupul neînsuflețit.

Pentru “bobocul lor de floare", așa cum îi spuneau copilei, părinții au cumpărat un sicriu alb și rochie de mireasă. Părinții fetei au povestit că în ultimele zile fata a trăit un adevărat coșmar.

Ei spun că bărbatul de 23 de ani a făcut o adevărată obsesie pentru adolescentă, dar că cei doi nu au fost niciodată iubiți. Niculina Bacinschi avea prieten de un an de zile, un tânăr apropiat de vârsta ei.  Părinții fetei spun că cei doi nici nu putea fi iubiți pentru că erau rude. 

Din câte se pare, obsesia lui Cătălin Andronicese a început în februarie, anul acesta, când tânărul, care este din localitatea Corjăuți, a văzut-o pe fată la discotecă și de atunci nu i-a mai dat pace.

Crezând că la un moment nu se va mai ține de ea dacă îl tot ingoră, fata nu a povestit nici părinților, dar nici iubitului că bărbatul de 23 de ani o agasează în permanență și o amenință cu moartea dacă nu acceptă să fie iubita lui. Însă în loc să îi dea pace, Cătălin Andronicese o teroriza și mai mult.

În urmă cu o săptămână, în timp ce Niculina pleca de la o prietenă, bărbatul i-a ținut calea și a prins-o de mâini, târând-o până la el acasă unde a ținut-o sechestrată o noapte întreagă.

“Niculina era la o vecină, era seară, pe la ora 20.00 și ceva, și când fata a ieșit de la vecină a așteptat-o și a amenințat-o și i-a spus că o omoară dacă nu merge cu el. Noi am căutat-o noaptea și a venit cineva și ne-a spus că i-a văzut și am mers la el și am găsit-o acolo. În acea noapte, el a chemat pe cineva ca să le dea foc la amândoi în casă și respectivul nu a vrut. El ne amenința și pe noi tot timpul, fata era terorizată și ne-a fost frică să mergem la Poliție că a spus că dacă îl luăm cu răul va fi rău. Amenința că o omoară și pe fată și pe noi. M-am gândit că dacă mergem la Poliție și află, va face ceva rău", a spus Irina Bacinschi, mama fetei.

Părinții au găsit-o pe fată pe pat tremurând și murdară pe haine, după ce fost târâtă prin iarbă. Au luat-o acasă și la scurt timp cel care a terorizat-o a venit să își ceară iertare pentru fapta sa.

Crezând că bărbatul se va potoli, oamenii nu au mers la Poliție. Numai că nu a fost așa.

Tatăl fetei povestește că a primit chiar și un mesaj pe telefon de la Andronicese, care îi spunea că se va sinucide și o va omorî și pe fată dacă nu vor fi lăsați să fie împreună.

Luni, cu circa două ore înainte ca fata să se întoarcă de la școală, acesta a așteptat-o în locul unde cobora de obicei din microbuzul școlar, având asupra sa un cuțit și un bidon din plastic, cu benzină. Niculina, însoțită de o colegă, au coborât din microbuz și bărbatul le-a ținut calea.Fetele i-au spus să le lase în pace, dar atunci el a amenințat că le omoară, iar colega Niculinei a luat-o la fugă strigând după ajutor. Între timp, acesta a scos cuțitul și l-a înfipt de câteva ori în toracele Niculinei și în picior și când a văzut-o pe fată căzută la pământ a stropit-o cu benzină, dându-i foc. După ce a comis oribila faptă, a luat-o la fugă, fiind găsit de polițiști la domiciliu, stând în pat. Adolescenta a mai fost conștientă preț de câteva minute, iar când mama sa a ajuns lângă ea i-a spus: “Nu plânge, mămico, o să ma fac bine. Dă-mi să beau niște apă, că mă arde tare".

Din păcate, tânăra nu a supraviețuit, decedând la doar câteva minute după ce a ajuns la spital.

“De ce mi-a omorât copilul? Trebuia să îmi ia mie viața, dar să o lase pe ea să trăiască. Eu nu am atins-o timp de 17 ani nici cu un deget și el mi-a omorât fata", a spus tatăl Niculinei.

Niculina Bacinschi era elevă în clasa a X-a la Grupul Școlar Regina Maria din Dorohoi. Marți, colegii fetei au aprins lumânări în banca unde aceasta stătea și au pus și o fotografie cu adolescenta.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
764

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1194

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
253

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...