Niculina, luată acasă în rochie de mireasă! Află detalii cutremurătoare-FOTO

Niculina, luată acasă în rochie de mireasă! Află detalii cutremurătoare-FOTO

"Nu plânge, mămico, o să mă fac bine. Dă-mi să beau niște apă, că mă arde tare". Cu sufletele cernite de durere și cu ochii plini de lacrimi, părinții Niculinei, tânăra de 17 ani ucisă cu bestialitate, au venit marți la morgă pentru a-i lua trupul neînsuflețit.

Pentru “bobocul lor de floare", așa cum îi spuneau copilei, părinții au cumpărat un sicriu alb și rochie de mireasă. Părinții fetei au povestit că în ultimele zile fata a trăit un adevărat coșmar.

Ei spun că bărbatul de 23 de ani a făcut o adevărată obsesie pentru adolescentă, dar că cei doi nu au fost niciodată iubiți. Niculina Bacinschi avea prieten de un an de zile, un tânăr apropiat de vârsta ei.  Părinții fetei spun că cei doi nici nu putea fi iubiți pentru că erau rude. 

Din câte se pare, obsesia lui Cătălin Andronicese a început în februarie, anul acesta, când tânărul, care este din localitatea Corjăuți, a văzut-o pe fată la discotecă și de atunci nu i-a mai dat pace.

Crezând că la un moment nu se va mai ține de ea dacă îl tot ingoră, fata nu a povestit nici părinților, dar nici iubitului că bărbatul de 23 de ani o agasează în permanență și o amenință cu moartea dacă nu acceptă să fie iubita lui. Însă în loc să îi dea pace, Cătălin Andronicese o teroriza și mai mult.

În urmă cu o săptămână, în timp ce Niculina pleca de la o prietenă, bărbatul i-a ținut calea și a prins-o de mâini, târând-o până la el acasă unde a ținut-o sechestrată o noapte întreagă.

“Niculina era la o vecină, era seară, pe la ora 20.00 și ceva, și când fata a ieșit de la vecină a așteptat-o și a amenințat-o și i-a spus că o omoară dacă nu merge cu el. Noi am căutat-o noaptea și a venit cineva și ne-a spus că i-a văzut și am mers la el și am găsit-o acolo. În acea noapte, el a chemat pe cineva ca să le dea foc la amândoi în casă și respectivul nu a vrut. El ne amenința și pe noi tot timpul, fata era terorizată și ne-a fost frică să mergem la Poliție că a spus că dacă îl luăm cu răul va fi rău. Amenința că o omoară și pe fată și pe noi. M-am gândit că dacă mergem la Poliție și află, va face ceva rău", a spus Irina Bacinschi, mama fetei.

Părinții au găsit-o pe fată pe pat tremurând și murdară pe haine, după ce fost târâtă prin iarbă. Au luat-o acasă și la scurt timp cel care a terorizat-o a venit să își ceară iertare pentru fapta sa.

Crezând că bărbatul se va potoli, oamenii nu au mers la Poliție. Numai că nu a fost așa.

Tatăl fetei povestește că a primit chiar și un mesaj pe telefon de la Andronicese, care îi spunea că se va sinucide și o va omorî și pe fată dacă nu vor fi lăsați să fie împreună.

Luni, cu circa două ore înainte ca fata să se întoarcă de la școală, acesta a așteptat-o în locul unde cobora de obicei din microbuzul școlar, având asupra sa un cuțit și un bidon din plastic, cu benzină. Niculina, însoțită de o colegă, au coborât din microbuz și bărbatul le-a ținut calea.

Fetele i-au spus să le lase în pace, dar atunci el a amenințat că le omoară, iar colega Niculinei a luat-o la fugă strigând după ajutor. Între timp, acesta a scos cuțitul și l-a înfipt de câteva ori în toracele Niculinei și în picior și când a văzut-o pe fată căzută la pământ a stropit-o cu benzină, dându-i foc. După ce a comis oribila faptă, a luat-o la fugă, fiind găsit de polițiști la domiciliu, stând în pat. Adolescenta a mai fost conștientă preț de câteva minute, iar când mama sa a ajuns lângă ea i-a spus: “Nu plânge, mămico, o să ma fac bine. Dă-mi să beau niște apă, că mă arde tare".

Din păcate, tânăra nu a supraviețuit, decedând la doar câteva minute după ce a ajuns la spital.

“De ce mi-a omorât copilul? Trebuia să îmi ia mie viața, dar să o lase pe ea să trăiască. Eu nu am atins-o timp de 17 ani nici cu un deget și el mi-a omorât fata", a spus tatăl Niculinei.

Niculina Bacinschi era elevă în clasa a X-a la Grupul Școlar Regina Maria din Dorohoi. Marți, colegii fetei au aprins lumânări în banca unde aceasta stătea și au pus și o fotografie cu adolescenta.





 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
247

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...