O elevă din Dorohoi A MURIT în chinuri groaznice: Fostul iubit a înjunghiat-o, după care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc!

O elevă din Dorohoi A MURIT în chinuri groaznice: Fostul iubit a înjunghiat-o, după care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc!

   Facebook

Sfârșit tragic pentru o fată de 17 ani din județul Botoșani! Aceasta a decedat, luni, după ce a fost înjunghiată cu un cuțit în zona toracelui și mai apoi incendiată!

Niculina Bacinschi a coborât dintr-un autobuz, la intrarea în localitatea Hilișeu-Horia, moment în care un bărbat a stropit-o cu combustibil, i-a dat foc și a înfipt cuțitul în ea.

Martori la incident au fost doi polițiști de frontieră. Unul dintre aceștia a luat o pătură și a aruncat-o peste fată, care ardea ca o torță, iar al doilea a fugit după agresor, care s-a ascuns în casa părinților. 

Un echipaj SMURD și mai multe echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului. 

Tânăra a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului și a fost transportată la Spitalul din Dorohoi, dar din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Agresorul este Cătălin Andronicesei, în vârstă de 24 de ani, care a avut o relație cu tânăra. În urmă cu o zi, fata a decis să se despartă de el, dar acesta nu a suportat gândul că nu mai este iubita lui.

Fata era elevă în clasa a X-a la Grupul Școlar "Regina Maria" din Dorohoi, la Filologie, și se întorcea de la școală.

Bărbatul va fi cercetat pentru omor calificat. 





 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
19

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
34

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
87

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...