Firmele private nu mai au voie să schimbe contoarele fără un angajat al Nova Apaserv!

Firmele private nu mai au voie să schimbe contoarele fără un angajat al Nova Apaserv!
Contractele care au fost făcute cu firmele private care verifică şi înlocuiesc contoarele de apă au fost întocmite în aşa fel încât operatorul de apă să iasă în pierdere, iar cei care fură apa să nu plătească, acuză Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

El a spus că toate aceste operaţiuni de verificare şi înlocuire a contoarelor se fac fără ca de faţă să fie prezent vreun angajat al Nova Apaserv.

Ţurcanu vrea să analizeze contractul încheiat cu firmele private.

"Este un contract făcut cu Elsaco şi Aquaterm. Se duc la cererea proprietarilor şi înlocuiesc contoarele fără să fie însoţiţi de vreun delegat al Nova Apaserv. De exemplu, cineva nu plăteşte apa şi are contor şi nu a plătit de trei ani. Trec la pauşal minim, deşi s-a consumat o grămadă, chemi firma Aquaterm sau Elsaco, îi dai 39 de lei, îţi ia contorul şi îţi pune altul nou şi tu ai avut de plătit apa 2.000-3.000 de lei. Ca să vedeţi ce contracte au fost făcute. Cam aşa s-a lucrat. Le-am spus să blocheze, să nu mai plece, să fac o înştiinţare la firme că nu mai au voie să meargă fără om de la Nova Apaserv", a spus Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că cei de la Nova Apaserv au avut un preţ mult mai mare decât cele două firme pentru verificare şi înlocuire contoare şi automat cetăţenii s-au adresat celor care aveau preţul mai mic.

"Acum micşorez preţul la verificare contoare, pentru că se pierd foarte mulţi bani. La noi s-a pus preţ mult prea mare peste firmele private, şi e normal ca omul să mergă la firma privată să îşi aranjeze", a adăugat şeful CJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1254

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1672

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
538

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...