Firmele private nu mai au voie să schimbe contoarele fără un angajat al Nova Apaserv!

Firmele private nu mai au voie să schimbe contoarele fără un angajat al Nova Apaserv!
Contractele care au fost făcute cu firmele private care verifică şi înlocuiesc contoarele de apă au fost întocmite în aşa fel încât operatorul de apă să iasă în pierdere, iar cei care fură apa să nu plătească, acuză Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

El a spus că toate aceste operaţiuni de verificare şi înlocuire a contoarelor se fac fără ca de faţă să fie prezent vreun angajat al Nova Apaserv.

Ţurcanu vrea să analizeze contractul încheiat cu firmele private.

"Este un contract făcut cu Elsaco şi Aquaterm. Se duc la cererea proprietarilor şi înlocuiesc contoarele fără să fie însoţiţi de vreun delegat al Nova Apaserv. De exemplu, cineva nu plăteşte apa şi are contor şi nu a plătit de trei ani. Trec la pauşal minim, deşi s-a consumat o grămadă, chemi firma Aquaterm sau Elsaco, îi dai 39 de lei, îţi ia contorul şi îţi pune altul nou şi tu ai avut de plătit apa 2.000-3.000 de lei. Ca să vedeţi ce contracte au fost făcute. Cam aşa s-a lucrat. Le-am spus să blocheze, să nu mai plece, să fac o înştiinţare la firme că nu mai au voie să meargă fără om de la Nova Apaserv", a spus Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că cei de la Nova Apaserv au avut un preţ mult mai mare decât cele două firme pentru verificare şi înlocuire contoare şi automat cetăţenii s-au adresat celor care aveau preţul mai mic.

"Acum micşorez preţul la verificare contoare, pentru că se pierd foarte mulţi bani. La noi s-a pus preţ mult prea mare peste firmele private, şi e normal ca omul să mergă la firma privată să îşi aranjeze", a adăugat şeful CJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Membrii unei familii au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare - FOTO

astăzi, 18:38
617

O mamă şi trei copii au ajuns, luni seară, la spital după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Femeia, din localitatea Copălău, a gătit pentru familie ciuperci culese din pădure. A terminat m...

Melodia Fetelor de la Botoşani, parodiată la protestul PNL: “Bani, bani, bani la Teleorman/Liviule, Liviuţule...” VIDEO

astăzi, 18:37
621

În drumul lor către Palatul Administrativ, cele câteva sute de liberali care au ieşi, luni, în stradă pentru a susţine moţiunea de cenzură, s-au oprit şi în faţa s...

Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

astăzi, 15:16
383

Conducerea Decathlon a anunţat un avans de 30% al afacerilor. Firma a deschis în luna iulie primul magazin în Botoşani şi al cincilea din zona Moldovei.„Am ales să deschidem ...