Firmele private nu mai au voie să schimbe contoarele fără un angajat al Nova Apaserv!

Firmele private nu mai au voie să schimbe contoarele fără un angajat al Nova Apaserv!
Contractele care au fost făcute cu firmele private care verifică şi înlocuiesc contoarele de apă au fost întocmite în aşa fel încât operatorul de apă să iasă în pierdere, iar cei care fură apa să nu plătească, acuză Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

El a spus că toate aceste operaţiuni de verificare şi înlocuire a contoarelor se fac fără ca de faţă să fie prezent vreun angajat al Nova Apaserv.

Ţurcanu vrea să analizeze contractul încheiat cu firmele private.

"Este un contract făcut cu Elsaco şi Aquaterm. Se duc la cererea proprietarilor şi înlocuiesc contoarele fără să fie însoţiţi de vreun delegat al Nova Apaserv. De exemplu, cineva nu plăteşte apa şi are contor şi nu a plătit de trei ani. Trec la pauşal minim, deşi s-a consumat o grămadă, chemi firma Aquaterm sau Elsaco, îi dai 39 de lei, îţi ia contorul şi îţi pune altul nou şi tu ai avut de plătit apa 2.000-3.000 de lei. Ca să vedeţi ce contracte au fost făcute. Cam aşa s-a lucrat. Le-am spus să blocheze, să nu mai plece, să fac o înştiinţare la firme că nu mai au voie să meargă fără om de la Nova Apaserv", a spus Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că cei de la Nova Apaserv au avut un preţ mult mai mare decât cele două firme pentru verificare şi înlocuire contoare şi automat cetăţenii s-au adresat celor care aveau preţul mai mic.

"Acum micşorez preţul la verificare contoare, pentru că se pierd foarte mulţi bani. La noi s-a pus preţ mult prea mare peste firmele private, şi e normal ca omul să mergă la firma privată să îşi aranjeze", a adăugat şeful CJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenţie la căpuşe! 200 de botoşăneni au fost pişcaţi de aceste insecte în acest an

astăzi, 16:38
61

De la începutul sezonului cald, predilect acestor situaţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati a contabilizat 200 de cazuri de pişcături sau muşcături de căpuşe. Toţi cei 200 de p...

MODERN CALOR: Acordarea ajutoarelor de încălzire în sezonul 2017-2018

astăzi, 13:38
229

Societatea Modern Calor S.A. anunță că, începând cu data de 25 septembrie 2017, se pot depune cererile pentru acordarea de ajutoare de încălzire pentru sezonul rece 2017-2018....

Circulau cu grijă, dar nu a fost de ajuns: Botoșăneni răniți din cauza unui șofer care a intrat în curbă cu viteză!

astăzi, 12:14
397

Marți la amiază, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în afara localităţii sucevene Stroieşti, un tânăr de 28 de ani, din județul Prahova, nu a adaptat ...