Instituţii publice, bănci, foşti angajaţi ai societăţii, dar şi persoane fizice: Vezi creditorii care trebuie sa recupereze bani de la HSR!

Instituţii publice, bănci, foşti angajaţi ai societăţii, dar şi persoane fizice: Vezi creditorii care trebuie sa recupereze bani de la HSR!

11 persoane fizice şi cinci persoane juridice s-au înscris în tabelul preliminar al creditorilor firmei Hi Speed Recovery. Suma totală pe care creditorii o au de recuperat se ridică la 1,9 milioane de lei, la masa credală înscriindu-se instituţii publice, bănci, foşti angajaţi ai societăţii, dar şi persoane fizice.

Pe lista creditorilor societăţii HSR, care a intrat în insolvenţă, s-a înscris Primăria Municipiului Botoşani, care are de recuperat 74.802 lei, dar şi Primăria din Câmpulung Moldovenesc, cu o sumă de 33.834 lei, şi Primăria Codlea, care are de recuperat suma de 247.500 de lei.

La masa credală s-a mai înscris şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice Botoşani, care are de recuperat de la HSR suma de 69.837 de lei.

Pe lista creditorilor figurează şi două bănci. Este vorba de Banca Italo Romena, care figurează cu o sumă de 222.704 lei, şi Banca Comericală Română, cu o creanţă de 430.762 de lei.

Cea mai mare sumă înscrisă la masa credală apare în dreptul unei persoane fizice, Mihai Catană, care are de recuperat de la HSR suma de 731.943 de lei.

El s-a înscris la masa credală cu suma de 833.200 de lei, însă lichidatorul a acceptat o sumă mai mică, întrucât probatoriul depus pentru întreaga sumă solicitată nu a fost suficient.

La masa credală s-a înscris şi un fost angajat al HSR, care are de recuperat suma de 10.909, reprezentând creanţe salariale.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
133

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
266

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
64

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...