A incercat sa mituiasca un politist chiar in sediul Politiei Botosani!

A incercat sa mituiasca un politist chiar in sediul Politiei Botosani!

Flagrant organizat chiar în sediul Poliţiei Botoşani! Un şofer a căzut în propria cursă după ce i-a propus unui poliţist de la Rutieră suma de 500 lei pentru a scăpa de acuzaţiile aduse. Poliţistul a anunţat însă Parchetul. Flagrantul a fost organizat chiar în sediul Poliţiei, autorul fiind reţinut pentru dare de mită.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, au prins în flagrant un bărbat din comuna Vorniceni, judeţul Botoşani, în timp ce încerca să mituiască un agent de poliţie, cu suma de 500 lei.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.20, când a fost depistat în trafic, pe strada Pacea din municipiul Botoşani, autoturismul marca Wolkswagen condus de G. GABRIEL, de 22 de ani, din comuna Vorniceni, judeţul Botoşani.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la identitatea pe care acesta a declinat-o poliţiştilor, conducătorul auto a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Botoşani, unde, în urma verificărilor efectuate, i-a fost stabilită identitatea reală (respectiv cea anterior menţionată).

Mai mult, poliţiştii au stabilit că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, astfel încât i s-a adus la cunoştinţă că va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Pentru a evita măsurile procedurale expuse, G. GABRIEL i-a propus unui poliţist din cadrul Biroului Poliţie Rutieră Botoşani oferirea sumei de 500 lei.

Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani, a fost organizat şi realizat un flagrant la sediul Poliţiei municipiului Botoşani, situaţia expusă de poliţist confirmându-se.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, autorul fiind reţinut pe durata a 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, informează Biroul de Presa al IPJ Botosani.

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
379

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
140

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
408

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...