Cel mai longeviv ales local. Un primar din Botoşani candidează pentru al optulea mandat

Cel mai longeviv ales local. Un primar din Botoşani candidează pentru al optulea mandat

Primarul comunei Hudeşti din judeţul Botoşani, Viorel Atomei, candidează pentru al optulea mandat consecutiv, el fiind cel mai longeviv ales local din judeţ.

Atomei, care deţine funcţia de primar din 1990, s-a înscris în competiţia electorală din partea Partidului Social Democrat. El susţine că decizia unei noi candidaturi a fost luată ca urmare a nevoii de continuitate în administraţia comunei, dar şi ca urmare a faptului că are mai multe proiecte care nu au fost încă finalizate.

„Este o continuitate. Mai trebuie anumite lucruri făcute, sunt proiecte care încă nu sunt finalizate şi, din acest motiv, am decis să candidez. Niciodată nu m-am gândit că sunt cel mai longeviv. Faptul că am ajuns să fiu cel mai longeviv se datorează cetăţenilor şi muncii pe care am depus-o. Dacă nu eram respectat şi nu îmi făceam treaba, sunt sigur că oamenii nu îmi dădeau votul", a declarat, pentru Agerpres, primarul din Hudeşti.

Viorel Atomei, în vârstă de 59 de ani, este profesor, însă în ultimii 30 de ani a făcut doar administraţie publică.

Comuna Hudeşti, situată în zona de Nord a judeţului Botoşani, la frontiera cu Ucraina, are 6.133 de locuitori, ea fiind compusă din satele Alba, Baranca, Başeu, Hudeşti, Mlenăuţi şi Vatra.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
323

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
554

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...