Urban Serv a început colectarea deşeurilor din judeţ: "Este dezamăgitor!"

Urban Serv a început colectarea deşeurilor din judeţ: "Este dezamăgitor!"

Societatea Urban Serv a început să colecteze deşeurile din zona IV a judeţului, în urma contractului pe care l-a câştigat, dar se pare că noua activitate nu este chiar atât de profitabilă pe cât se aşteptau reprezentanţii societăţii.

Simion Drelciuc, directorul operatorului de salubritate, a precizat că faţă de ceea ce este prevăzut în caietul de sarcini cantităţile de deşeuri care s-au colectat până acum sunt mult mai mici. Iar acest lucru se reflectă în partea financiară. Dacă situaţia va persista, cei de la Urban Serv vor cere reducerea frecvenţei colectării deşeurilor.

“Este dezamăgitor pentru noi în sensul în care cantităţile luate în calcul atunci când am stabilit tariful reprezintă doar 40%, ceea ce am reuşit să colectăm în trei săptămâni, din punct de vedere financiar spun chestiunile acestea. Cantitatea de deşeuri colectată şi transportată se reflectă în bani. Este mult mai puţin decât era prevăzut în caietul de sarcini.  Dacă se menţine o cantitate redusă de deşeuri vom face solicitare să reducem frecvenţa de colectare”, a declarat Simion Drelciuc.

Contractul are o durată de 8 ani iar zona pe care va opera Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani, orașul Bucecea și 24 de comune, per total fiind 109 localități prin care vor trece mașinile operatorului de salubritate pentru a colecta deșeurile.

 

 

 

Spune-ne opinia ta