ULTIMA MODA DE TRANZITIE: Demisionez, dar raman cu tine!

ULTIMA MODA DE TRANZITIE: Demisionez, dar raman cu tine!

Gheorghe Livadaru, pregatit sa demisioneze, daca prefectul ii ofera ceva in loc!

Gheorghe Livadaru, directorul Casei Judetene de Pensii, Cristinel Poleuca, seful Biroului Vamal Botosani, precum si Cristian Delibas, directorul Directiei Agricole si de Dezvoltare Rurala, s-au prezentat joi la usa prefectului Cristian Roman, in scopul obtinerii unor noi functii, chiar daca pe un post inferior, in urma demisiilor pe care ar urma sa si le depuna in cursul zilei de vineri.

Cei trei sunt nevoiti sa le faca loc oamenilor de la PSD sau PD-L, in functie de cum s-a stabilit prin negocierile politice din cadrul coalitiei.

La Biroul Vamal, cel care ii va lua locul lui Poleuca este desemnat de Partidul Democrat Liberal in persoana lui Ovidiu Marcian.

La Casa Judeteana de Pensii, Stefan Dodita, tot de la PD-L, consilier juridic la CEC Botosani, este gata sa preia functia de la Gheorghe Livadaru.

Mai dificila este situatia la Directia Agricola, pentru ca Delibas urma sa fie inlocuit cu Elena Lazaruc, sora lui Constantin Contac.

Cum lista liderului PSD este blocata de Gheorghe Nichita, de la Iasi, care l-a acuzat pe Contac de faptul ca vrea sa isi instaleze rudele in fruntea institutiilor, prefectul va fi nevoit, daca ii accepta demisia lui Delibas, sa caute o solutie de compromis pana la rezolvarea situatiei in PSD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
126

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
67

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
70

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...