Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!

Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!
Pentru ca preturile unui tramvai nou depasesc posibilitatile financiare ale municipalitatii, reprezentantii Primariei si ai Consiliului Local cauta o solutie de avarie.

Viceprimarul Catalin Alexa a spus ca exista o varianta de achizitionare a 15 tramvaie din Germania, care ar costa in total 375.000 de euro, bani care urmeaza a fi achitati in 24 de rate.

Am primit o oferta de o firma germana care doreste sa ne vanda tramvaie second hand si urmeaza sa analizam aceasta oferta si sa luam o decizie. Pretul unui tramvai ajunge la 25.000 de euro si in total este vorbe de 15 tramvaie pe care ar urma sa le cumparam noi, iar unul va fi gratis din partea nemtilor, a spus viceprimarul Catalin Alexa.

Cert este ca, la ora actuala, nu ne putem permite tramvaie noi, un astfel de tramvai ajungand la 1,5 milioane de euro, a adaugat viceprimarul Alexa.

 Municipiul Botosani este mult in urma altor orase din tara la capitolul transport local cu tramvaiele, dar acest lucru datorandu-se si conducerii SC Eltrans SA, care nu a facut prea multe lucruri pentru imbunatatirea calitatii acestui serviciu public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare now casting- COD PORTOCALIU de furtuni!

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1907

Potrivit Avertizării, până la orele 23:30, în judeţul Botoșani, în localităţileBotoșani, Bucecea, Dorohoi, Flămânzi, Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Cânde...

Sebastian Coltescu, luat la tinta de antrenorii Flavius Stoican si Costel Enache: ”E strigator la cer”

Miercuri, 20 Septembrie 2017
247

Antrenorul celor de la Poli Iași a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani."Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat...

RATAREA campionatului in meciul FC Botosani - Poli Iasi! A sutat peste poarta de la un metru de linia portii - VIDEO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
158

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în f...