Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!

Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!
Pentru ca preturile unui tramvai nou depasesc posibilitatile financiare ale municipalitatii, reprezentantii Primariei si ai Consiliului Local cauta o solutie de avarie.

Viceprimarul Catalin Alexa a spus ca exista o varianta de achizitionare a 15 tramvaie din Germania, care ar costa in total 375.000 de euro, bani care urmeaza a fi achitati in 24 de rate.

Am primit o oferta de o firma germana care doreste sa ne vanda tramvaie second hand si urmeaza sa analizam aceasta oferta si sa luam o decizie. Pretul unui tramvai ajunge la 25.000 de euro si in total este vorbe de 15 tramvaie pe care ar urma sa le cumparam noi, iar unul va fi gratis din partea nemtilor, a spus viceprimarul Catalin Alexa.

Cert este ca, la ora actuala, nu ne putem permite tramvaie noi, un astfel de tramvai ajungand la 1,5 milioane de euro, a adaugat viceprimarul Alexa.

 Municipiul Botosani este mult in urma altor orase din tara la capitolul transport local cu tramvaiele, dar acest lucru datorandu-se si conducerii SC Eltrans SA, care nu a facut prea multe lucruri pentru imbunatatirea calitatii acestui serviciu public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
1

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
146

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
379

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...