Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!

Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!
Pentru ca preturile unui tramvai nou depasesc posibilitatile financiare ale municipalitatii, reprezentantii Primariei si ai Consiliului Local cauta o solutie de avarie.

Viceprimarul Catalin Alexa a spus ca exista o varianta de achizitionare a 15 tramvaie din Germania, care ar costa in total 375.000 de euro, bani care urmeaza a fi achitati in 24 de rate.

Am primit o oferta de o firma germana care doreste sa ne vanda tramvaie second hand si urmeaza sa analizam aceasta oferta si sa luam o decizie. Pretul unui tramvai ajunge la 25.000 de euro si in total este vorbe de 15 tramvaie pe care ar urma sa le cumparam noi, iar unul va fi gratis din partea nemtilor, a spus viceprimarul Catalin Alexa.

Cert este ca, la ora actuala, nu ne putem permite tramvaie noi, un astfel de tramvai ajungand la 1,5 milioane de euro, a adaugat viceprimarul Alexa.

 Municipiul Botosani este mult in urma altor orase din tara la capitolul transport local cu tramvaiele, dar acest lucru datorandu-se si conducerii SC Eltrans SA, care nu a facut prea multe lucruri pentru imbunatatirea calitatii acestui serviciu public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru judeţul Botoşani! Vizibilitate redusă pe drumurile judeţene şi naţionale!

astăzi, 07:08
162

Meteorologii au emis, luni dimineaţă, un nou Cod Galben pentru judeţele Botoşani, Iaşi şi Vasliu.Se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub ...

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1846

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
2233

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...