Mos Nicolae vine in aceasta iarna pe patine!

Mos Nicolae vine in aceasta iarna pe patine!

 Botosanenii vor putea patina pana la mijlocul lunii ianuarie, asigura edilii  

Cel putin asta promite viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, care spune ca, cel mai tarziu pe 6 decembrie, botosanenii se vor putea bucura de patinoar.

Lucrarile pentru amenajare deja au inceput, urmand ca zilele acestea sa fie adusa apa, pentru ca mai apoi sa fie inghetata.

Aceasta constructie necesita o podina foarte serioasa, cu foarte mult lemn consumat. Astazi am reusit si am adus si utilajele. Daca anul trecut patinoarul a fost amplasat in parcarea din fata magazinului Botosani, in acest an, locul stabilit de municipalitate este la Sala Polivalenta. Am hotarat totodata astazi sa lasam in Sala Polivalenta sa fie partea de garderoba, partea de grupuri sanitare si unde sa se poata schimba oamenii, unde sa se incalzeasca, a declarat Florin Ghiorghita.

Viceprimarul mai spune ca nu vor lipsi agentii comerciali, muzica si nici buna dispozitie. Botosanenii vor putea patina pana la mijlocul lunii ianuarie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
351

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
185

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
133

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...