Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!

Tramvaie nemtesti second-hand la oferta: 15 cu plata in rate, unul gratis!
Pentru ca preturile unui tramvai nou depasesc posibilitatile financiare ale municipalitatii, reprezentantii Primariei si ai Consiliului Local cauta o solutie de avarie.

Viceprimarul Catalin Alexa a spus ca exista o varianta de achizitionare a 15 tramvaie din Germania, care ar costa in total 375.000 de euro, bani care urmeaza a fi achitati in 24 de rate.

Am primit o oferta de o firma germana care doreste sa ne vanda tramvaie second hand si urmeaza sa analizam aceasta oferta si sa luam o decizie. Pretul unui tramvai ajunge la 25.000 de euro si in total este vorbe de 15 tramvaie pe care ar urma sa le cumparam noi, iar unul va fi gratis din partea nemtilor, a spus viceprimarul Catalin Alexa.

Cert este ca, la ora actuala, nu ne putem permite tramvaie noi, un astfel de tramvai ajungand la 1,5 milioane de euro, a adaugat viceprimarul Alexa.

 Municipiul Botosani este mult in urma altor orase din tara la capitolul transport local cu tramvaiele, dar acest lucru datorandu-se si conducerii SC Eltrans SA, care nu a facut prea multe lucruri pentru imbunatatirea calitatii acestui serviciu public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
468

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
62

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...