Șoferi de maxi-taxi reclamați că selectează călătorii

Șoferi de maxi-taxi reclamați că selectează călătorii

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Comportamentul unor șoferi care asigură transportul în comun cu maxi-taxi în municipiul Botoșani stârnește indignare în rândul unei anumite categorii de călători.

La ultima ședință de Consiliu Local, consilierul municipal Ioan Brânzei a spus că a primit mai multe sesizări din partea pensionarilor nemulțumiți că atunci când vor să călătorească cu maxi-taxi de multe ori nu sunt primiți și li se vorbește urât.

Brânzei susține că ar trebui să se impună câteva reguli pe care acești șoferi să le respecte în relația cu cei pe care îi transportă.

"E perioada când se fac cumpărături la piață, bătrânii mergi cu genți din alea pe roți și domnii șoferi nu îi primesc în microbuz cu acele bagaje, apar discuții în contradictoriu, supărări care nu le cad bine persoanelor în vârstă plus limbajul folosit pentru acești călători. Ar fi bine ca șoferii de pe microbuz să aibă niște ecusoane cu nume, prenume și totodată să se poarte mai civilizat cu călătorii. Mașina care merge la Dedeman nu ia călători, decât pe cei care au abonamente și de multe ori circulă cu două-trei persoane până la Dedeman și înapoi și pe ceilalți îi lasă în stație, este o problemă tot a pensionarilor. Poate se rezolvă", a spus consilierul local. 

 

 

Spune-ne opinia ta